מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחד מוותמירי16/06/2012
שלום רב,
אני אם ל2 ילדים בת 39, חד הורית. אינני עובדת כרגע.
בחצי שנה האחרונה נכנס בי פחד מוות דווקא על מוות.
אני רואה עצמי נקברת ומנסה לנשום ולא מצליחה, זה לא רק בגדר חלומות אלא גם בזמן ערות לחלוטין.
אני כל הזמן מרגישה את החול והאדמה שכורכים אותי ומסתכלת על גופי כדבר שסתמי ולא חי, שהכל הולך ממני, וגם הנושא המיני ירד מהחיים כי איך אפשר לעשות דבר מיני שמרגישים מתים?.....
ניסיתי ללבן את הסוגייה עם עצמי ולהבין למה, אבל מה שאני עונה לעצמי הוא שלפני חצי שנה הייתי בהלווייה של בת דודה צעירה מאוד כבת 30 וזה משהו שקרה פתאומית. ההלוויה היתה לי קשה לי ונכנס בי פחד מוות. מה גם שעמדתי ממש ליד הבור וראיתי הכל, הייתי המומה מבועתת לחלוטין. התמונות לא יוצאות מהראש, כל יום הן איתי וכל לילה. ניסיתי לקחת תרופות הרגעה טבעיות אך לשווא. אינני יכולה לקחת הרגעה כימיקלית כי יש לי פעוט בן שלוש בבית.
אנא עזרתכם, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פחד מוות - תגובה
ד''ר חיים היילפרין18/06/2012הפחדים שלך מובנים לחלוטין לנוכח מותה הטראגי של בת דודתך והאחריות שיש לך, כאם חד הורית, לילדיך הקטנים (מה אם פתאום גם אני אמות? מה יהיה על ילדיי? וכיו"ב). תוכלי לחוות הקלה משמעותית אם תפני למספר שיחות אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. (ניתן לעבור טיפול שכזה בעלות נמוכה יחסית דרך קופ"ח שלך.) בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)