פחד מוות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• פחד מוות
    מירי
    16/06/2012

שלום רב,

אני אם ל2 ילדים בת 39, חד הורית. אינני עובדת כרגע.

בחצי שנה האחרונה נכנס בי פחד מוות דווקא על מוות.
    אני רואה עצמי נקברת ומנסה לנשום ולא מצליחה, זה לא רק בגדר חלומות אלא גם בזמן ערות לחלוטין.
    אני כל הזמן מרגישה את החול והאדמה שכורכים אותי ומסתכלת על גופי כדבר שסתמי ולא חי, שהכל הולך ממני, וגם הנושא המיני ירד מהחיים כי איך אפשר לעשות דבר מיני שמרגישים מתים?.....

ניסיתי ללבן את הסוגייה עם עצמי ולהבין למה, אבל מה שאני עונה לעצמי הוא שלפני חצי שנה הייתי בהלווייה של בת דודה צעירה מאוד כבת 30 וזה משהו שקרה פתאומית. ההלוויה היתה לי קשה לי ונכנס בי פחד מוות. מה גם שעמדתי ממש ליד הבור וראיתי הכל, הייתי המומה מבועתת לחלוטין. התמונות לא יוצאות מהראש, כל יום הן איתי וכל לילה. ניסיתי לקחת תרופות הרגעה טבעיות אך לשווא. אינני יכולה לקחת הרגעה כימיקלית כי יש לי פעוט בן שלוש בבית.

אנא עזרתכם, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד מוות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד מוות - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    18/06/2012

הפחדים שלך מובנים לחלוטין לנוכח מותה הטראגי של בת דודתך והאחריות שיש לך, כאם חד הורית, לילדיך הקטנים (מה אם פתאום גם אני אמות? מה יהיה על ילדיי? וכיו"ב). תוכלי לחוות הקלה משמעותית אם תפני למספר שיחות אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. (ניתן לעבור טיפול שכזה בעלות נמוכה יחסית דרך קופ"ח שלך.) בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו