פחד

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• פחד
    רעות
    21/06/2012

אני עולה לתיכון , ואני הולכת להיות לבד בכיתה ואני ממש מפחדת , ואני לצערי לא יהיה ליד החברות שלי שיתמכו בי בכיתה,אני ממש מפחדת להתמודד שם בכיתה לבד , בלי שאני מכירה אף אחד , ואותם ילדים שיהיו איתי בכיתה בתיכון הם ילדים שכנראה גם היו איתי ביסודי וסבלתי בגללם ועברתי טראומות בגללם ואני ממש בדיכאון מזה,כשאני חושבת על זה אני ממש מתגעגעת לחטיבה ואני רוצה שיהיה לי טוב כמו שהיה לי בחטיבה כמובן שהיום יש לי כלים להתמודדות אבל לא מספיק,
    אני אשמח לעזרה, אני מטופלת אצל פסיכולוגית קלינית

דבר שני
    יש לי בעיה של בחילות וזה קורה לי שאני בלחץ ולפעמים כול הזמן אחרי האוכל אני חושבת שאני אקיא ומהמחשבה ישלי בחילה ואני בקושי אוכלת או שאני אוכלת ואז יש לי בחילה קלה וזה עובר וזה כמה חודשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד - תגובה

ד''ר אודי אורן
    21/06/2012

שלום רעות,
    על סמך החויות שלך בבית ספר יסודי, אני מבין את הדאגה שלך.
    ברור שהיה עדיף שתהיי עם החברות שלך אבל מה שלא פחות חשוב זה לשים את הזכרונות הקשים מאחורייך. אני ממליץ לך לדבר עם הפסיכולוגית שלך על הדאגה שלך, ולברר איתה מה אתן יכולות לעשות בעניין זה.

אנא דברי עם הפסיכולוגית שלך על נושא הבחילות. בחילות הן תופעת לחץ/מתח ברורה ויש שיטות מאד יעילות לטפל בהן.

חשוב שתדברי עם הפסיכולוגית שלך ותבררי האם היא יכולה לעזור לך.

בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

רעות
    21/06/2012

תודה רבה, אני ממש לחוצה לפני האוכל ואני חושבת שזה פסיכוסומטי
    זה יעבור ? זה אצלי 3 חודשים כמעט.. ואני מפחדת.. וזה מפריע לי לחיי היומיום במיוחד בחופש שאני אצא לבלות הרבה אני תמיד יוצאת מהבית עם פחד מהבחילה
    מה יכול להרגיע אותי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

ד''ר אודי אורן
    22/06/2012

הי רעות,
    בסבירות מאד גבוהה מדובר בתופעה פסיכוסומטית.
    אנא דברי עם הפסיכולוגית שלך.
    יש הרבה כלים פסיכולוגיים שיכולים לעזור לך וברור שהפסיכולוגית צריכה להכיר אותם. אם לא, בקשי ממנה הפניה למטפל CBT או EMDR.
    בהצלחה,
    אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו