סכיזופרניה פרנואידית ו-OCD

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• סכיזופרניה פרנואידית ו-OCD
    h.c
    20/02/2008

כל היום אני עסוק בחרדות ובטקסים שונים ובמחשבות רדיפה ועכשיו מטריד אותי יותר מכל העניין הבא:
    אשתי אוספת אטבי-כביסה מבחוץ שחלקם לפחות נופלים מבית של שני אחים עם איידס ואחד לפחות עם הפיטיטיס B או C,ואפשר שהיה על האטבים דם.
    אמרו לי שזה לא מדבק למרות שאשתי שמה את האטבים בשקיות אוכל פתוחות ואפילו אם יש על האטבים דם,גם אמרו לי שזה לא מדבק אם יש על האטבים דם ולאחד מבני משפחתי יש שריטה או פצע שבא במגע עם האטב.

אבל מה קורה כשאשתי תולה תחתונים לייבוש ושמה את האטבים בדיוק באזור אברי המין הזכריים והנקביים.אפשר להידבק במחלות הנ"ל אם היה על אחד האטבים דם או זרע?

בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סכיזופרניה פרנואידית ו-OCD

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסיכוי אפסי.

ד''ר חיים היילפרין
    20/02/2008

עם זאת, אם אתה עסוק כל היום בחרדות וטקסים ובמחשבות רדיפה, כדאי לך מאד לטפל >בזה< (או לשפר את הטיפול)!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר.אני בטיפול פסיכיאטרי

h.c
    21/02/2008

ובזמן האחרון יש מגמה לטפל בי יותר אינטנסיבי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה זה נמצא? לא שמעתי עליו

h.c
    21/02/2008

אחרי 35 שנות OCD וטיפולים מכל הסוגים כולל אישפוזים קשה לי להאמין שאפשר לעזור לי תוך זמן קצר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליד בית שמש, סיפרה לי מישהי שהיתה..

משה
    21/02/2008

סיפרה לי מישהי שהיא בעצמה ועוד כמה שהכירה שם השתפרו מאד מהשיטה שלהם, קשה להאמין שזה יכול לעבור תוך כמה חודשים, אבל אני מחפש באינטרנט ובינתיים לא מצאתי אף אחד שהגיע לשם ואמר שלא עבד...

הנה האתר שלהם:
    www.ocdcenter.org.il
    (תלחץ על עברית מצד שמאל)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

h.c
    21/02/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו