שוב שלום

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• שוב שלום
    נעמה
    21/02/2008

מאז שהעליתי את השאלה שלי אליך,התחלתי לחשוב ברצינות בנוגע לחזרה לטיפול,בתקווה מוצלח יותר ובעיקר אחר.
    הסיבה שאני מטרידה אותך שוב היא ההתלבטות בנוגע לבחירת מין המטפל.העניין הוא שהענייני שיחות אינטימיות אני מרגישה הרבה יותר נוח עם נשים.
    והשאלה אם זה גם רלוונטי לבחירת מין המטפל.
    מבחינת המומחיות שלך ושיטת הטיפול אתה "תפור לי בול",אבל נדמה לי שעם מטפלת העניינים יזרמו יותר טוב,כלומר, אני לא ארגיש צורך להסתתר מאחורי מסכות של התיפייפות.
    ציינתי כבר שבצבא היה לי פסיכולוג גבר ואיתו הטיפול כשל,ותמיד היתה התחושה :"אם הוא היה אישה הייתי יכולה גם להפתח בעניין הנ"ל או הזה..אבל הוא לא וחבל".לכן,נדמה לי שמלבד השיטה שלא התאימה לי היתה גם החמצה גדולה מבחינת מיצוי הטיפול שהיתה קשורה אל הכנות והפתיחות החלקית שלי.

מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שוב שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאלונה

ד''ר חיים היילפרין
    22/02/2008

מין המטפל רלבנטי בעיקר במטופלות שחוו בעברן פגיעה בידי גברים (כגון נשים מוכות וקורבנות אונס) או כאלו הסובלות מהפרעה המושפעת ממתח מיני, קושי בהצבת גבולות וכד'. מין המטפל אינו רלבנטי בעקרון בטיפול בחרדות, פרפקציוניזם, דימוי עצמי וכו'. תחושתי היא שאם בצבא היית פוגשת במטפל מיומן העובד בגישה המתאימה, הייתה נוצרת כימיה באופן טבעי והיית נפתחת בפניו ללא קושי. כפי שהמלצתי לך למטה, גם אם אינך מעוניינת בטיפול ארוך טווח (מכל סיבה), עדיין כדאי לך להגיע אלי לשתיים-שלוש פגישות ש"יפתחו את עינייך".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו