חרדות...

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדות...
    ס...
    01/08/2012

שלום רציתי לשאול בקשר לתופעות שיש לי חוסר שיווי משקל זרמים בכל הגוף מדי פעם דפיקות לב מהירות הרגשת עילפון וחולשה עייפות וכו'
    עשייתי את כל הבדיקות האפשריות הרופא אמר לי שזה ממתח וחרדות ונתן לי קלמברין...?
    האם זה יכול להעביר לי את כל התופעות הגוופניות במידה וזה נובע מזה באמת
    האם זה ממכר..?
    יש לזה תופעות לוואי..?
    הרופא אמר לי פעם ביום כדור אחד האם זה בסדר או שאפשר גם לקחת רק לפעמים שמרגישים חרדות ולחץ...?
    תודה רבה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות... - תגובה

ד''ר אודי אורן
    01/08/2012

לסיון שלום,
    מכיוון שכל הבדיקות הראו שאין שום בעיה גופנית, ברור שמדובר בתסמינים של חרדה. כל התופעות שתארת הן תופעות חרדה מוכרות. הכדור יכול בהחלט לעזור. אני מציע שתבררי לגבי תופעות הלוואי והמינון עם הרופא שנתן לך את המרשם.
    הדבר הכי חשוב שאני רוצה להגיד לך זה שכדאי לך לשלב טיפול פסיכולוגי ממוקד בחרדה עם הטיפול התרופתי. טיפול תרופתי בהחלט עוזר אבל הוא אינו מטפל במקור החרדה. אני ממליץ לך לפנות למטפל EMDR או מטפל CBT (שתי השיטות המומלצות לטיפול בחרדה). תוכלי למצוא מטפלי EMDR באתר המרכז הישראלי ל-EMDR, ומטפלי CBT באתר אי"טה.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו