מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחדים לפני השינה....דור03/08/2012
היי אני דור בת 12 ביומיום שלי אני בסדר אבל כשמגיע הזמן לישון מתחילים להיות לי חרדות ופחדים אני לא יודעת איך להתמודד הלכתי לרופא משפחה והוא אמר לי להירגע וזה גם מה שאמא שלי אמרה לי וגם אחותי אבל שום דבר לא עוזר לי אני מקווה שיהיה לכם תשובה שאולי תוכל לעזור לי!
ודחוף בבקשה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פחדים לפני השינה.... - תגובה
ד''ר אודי אורן03/08/2012לדור שלום,
ממליץ לך לשאול את עצמך איך את בסוף כן נרדמת.
ממליץ לך לעשות פעילות מרגיעה לפני השינה: תרגיל הרפיה/נשימות, מקלחת, שיחה עם אמא שלך, קריאה או צפיה ב-TV במשהו שאת נהנת ממנו, מחשבות על הדברים הטובים שקרו לך במהלך היום.
מכיוון שאת מכירה היטב את החרדות, אני מציע שתכיני רשימה שלהם, וליד כל חרדה תכיני תשובה שאת יכולה לחשוב עליה במהלך היום (אם את לא מוצאת תשאלי את אמא). כשאת הולכת לישון, אם עולות חרדות, תדליקי את האור ותבדקי איזה מהחרדות עלתה, ומהי התשובה לחרדה הזו.
אני מציע כל יום לעדכן את רשימת החרדות (אם יש חרדות חדשות) ואת רשימת התשובות. יכול להיות שאחרי כמה זמן כבר תוכלי לתת מספר לכל חרדה כך שתוכלי להגיד "חרדה מספר 7" ולזכור את התשובה.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)