מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בבקשה לדר' אורןיובל09/08/2012
שלום רב,
המליצו לי על טיפול בEMDR לגבי חרדה ממשהו שהסתברות היתכנותו נמוך ביותר אולם משבש לחלוטין את חיי .
עקב ארועים בעבר יש לי חרדה מכלבת אולם לא רק ממגע ישיר אלא מכל סוג עקיף ודמיון וכו'.
כשאני חושב על המקרה הנורא ביותר שעלול להתרחש זה לא מפחיד אותי כמו הפחד מפני הפחד עצמו וההימנעויות ו"הטקסים" למנוע את המקרה, ולכן זה לא ברור .
אבקש להבין :הבנתי שהטיפול לא מחייב רק תנועות עיניים אלא אפשר גם כמעין זרם קל או ויברצייה כל פעם בכף יד אחרת. מה מהשיטות יעיל יותר ?היכן ניתן לקבל טיפולים בכל אחד מהסוגים (אני גר באזור נתניה).
בנוסף האם אתה חושב שלגבי סוג החרדה שציינתי EMDR יכול להועיל?
תודה על התייחסותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה בבקשה לדר' אורן - תגובה
ד''ר אודי אורן09/08/2012Dear Amnon
Sorry for responding in English. I am out of the country.
I believe that EMDR can be useful for the difficulty you have presented.
Your therapist will decide with you what is the best way to do EMDR with you.
You can find EMDR therapists in the web site of the Israeli EMDR Center.
Shabbat shalom
Udi* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלות
מיכל10/08/20121) האם תוכל להמליץ על מישהו (אני מאזור נתניה) לאופי בעיה כשלי-למרות התיאור הפשטני הבעיה היא שורשית מאוד רבת שנים ועד עתה פסיכולוגים לא ממש הצליחו לסייע?
2)האם למטפלים יש את אפשרויות הטיפול ב-2 האופנים?
3)מתי אתה חוזר לארץ?
4)כמה זמן מנסיונך אורך הטיפול (פחות או יותר) ?
5)מה עלות הטיפול לכל מפגש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ושאלות - תגובה
ד''ר אודי אורן10/08/2012לאמנון שלום,
1) אני לא יכול להמליץ לך בפורום הזה על מטפל ספציפי. המלצתי לך לפנות למרכז הישראלי.
2) איני מציע לך להתמקד בנושא ה-"2 אופנים". זה אינו מרכז הטיפול.
3) אני חוזר בעוד שבוע+
4) איני יכול להעריך בלי לדעת יותר פרטים. הטיפול ממוקד אבל אם יתברר שהבעיה היא יותר רחבה ממה שתארת הטיפול עשוי להתארך.
5) העלות תלויה במטפל שאותו תפגוש. אין מחיר אחיד לטיפול EMDR.
בהצלחה
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)