חרדות...

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדות...
    ס...
    15/08/2012

שלום ברצוני לדעת לגבי התופעות הגופניות שיש לי חוסר שיווי משקל כאבי רגליים שרירים כאבי ראש כאבים בחזה נימול וזרמים בגוף הרופא אומר שזה ממתח וחרדות הוא נתן לי קלמנברין זה לא עוזר לי כל היום אני מרגישה בתוך בועה כאילו מנותקת מעצמי שאני עומדת כאילו מרגישה שאני עומדת ליפול הרגשות מוזרת חולשה בשרירים טשטוש ראיה הוא נתן לי שוב לעשות בדיות דם עשיתי יצא הכל תקין מה לעשות אני כבר לא יודעת...
    אשמח לעצה דחופה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות... - תגובה

ד''ר אודי אורן
    15/08/2012

לסיון שלום
    הסימפטומים אותם את מתארת מאפיינים מצבי מתח וחרדה. בהנחה שעברת בדיקות גופניות ולא נמצאו ממצאים בעייתיים סביר להניח שהרופא צודק ברמת האבחנה. מצד שני אני חושב שכדאי לך לפנות לטיפול פסיכולוגי בנוסף או במקום הטיפול התרופתי. CBT ו EMDR נחשבות לשיטות הטיפול היעילות ביותר לטיפול בחרדות.
    בהצלחה
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדות...

סיון...
    16/08/2012

הרופר נתן לי כדורים רמוטיב האם הם יכולים לעזור לי לגהי התסמינים הגופניים שלי ואם כן כמה זמן לוקחת עד שרואים שיפור אם התרופה...?
    בברכה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדות... - תגובה

ד''ר אודי אורן
    04/09/2012

שלום סיון,
    הם יכולים לעזור. כרגיל רואים תוצאות תוך מספר שבועות.
    אנא התייעצי עם הרופא לגבי הטיפול התרופתי.
    בהצלחה,
    אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו