שאלה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אורית
    19/08/2012

שלום, עקב התקפי חרדה התחלתי לקחת פלוטין 20 מ"ג, התחלתי לפני כשלושה שבועות, ובנתיים כל מה שאני מרגישה זה רעד, אי שקט חזק מאוד, סחרחורות , וחרדות, הרופאה טוענת שזה תופעות לוואי של התרגלות לכדור ולחכות לפחות עד 6 שבועות.
    האם אכן זה תופעות של הכדורים? זה פוגם לי בתפקוד היומיומי, קושי ללכת לעבודה או לכל מקום אחר ומתסכל מאוד ברמה האישית.
    ובמידה ואכן זה מהכדור האם יש משהו שיכול להקל בנתיים? (הציעו לי קלונקס אבל אני פוחדת מהתמכרות)
    אשמח לתשובה
    תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - תגובה

ד''ר אודי אורן
    19/08/2012

לאורית שלום,
    להרבה אנשים יש תופעות לואי בתחילת השימוש בתרופות מסוג זה. הרעיון של שימוש בקלונקס בפרק הזמן הראשון הינו מקובל. קיימת סכנת התמכרות, אבל לא בשימוש זהיר לפרק זמן קצר יחסית (הכל במעקב רפואי כמובן).
    ממליץ לך לשקול שילוב של טיפול פסיכולוגי בשיטות CBT או EMDR הידועות כיעילות בטיפול בהפרעות חרדה. שילוב כזה הינו הרבה פעמים הדרך היעילה ביותר לטפל בבעיה.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו