חייבת עזרה במהרה!!!!

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חייבת עזרה במהרה!!!!
    אנונימי
    19/08/2012

שלום, בני כבר חצי שנה מתנהג בצורה לא ברורה: בוכה מסתגר בחדרו מאיים להתאבד ואף מנסה להתאבד. הוא טוען שמרגיש נרדף ע"י אנשים שונים ואף שומע קולות של אנשים בראשו הדוחפים אותו להתאבד או לברוח מהמקום בו נמצא.
    הוא מתגורר כעת אצל דודתו משום שאיני יודעת איך לטפל בו, הוא טופל בעבר בכדורי איקסל משום שבאבחנה הראשונה ע"י הפסיכיאטרית אובחן כבעל דיכאון. כעת לאחר האבחנה השנייה גילו סימנים להידרדרות מצבו- הוא מדבר כעת אל תמונות בטוח שרודפים אחריו בוכה ומשנה את מצב רוחו באופן מהיר מבכי לתוקפנות וכדומה.
    באבחנה האחרונה אצל הפסיכיאטרית אובחן כבעל אפקט לבילי והתנהגות דיסימולטיבית ונטיות אובדניות.
    שאלתי היא האם יגייסו אותו במצב כזה לצבא? אני ודודתו בטוחות שגיוס לצהל יעורר אצלו חרדות שכבר קיימות אצלו שיגרמו לו לנטיות אובדניות ונסיונות נוספים להתאבד.
    הוצע לבני להתאשפז בפרדסייה. האם יגייסו אותו לדעתכם?
    כעת הוא מטופל באמצעות ריספונד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת עזרה במהרה!!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת עזרה במהרה!!!! - תגובה

ד''ר אודי אורן
    20/08/2012

שלום רב,
    כמעט ואין סיכוי שצה"ל יגייס את בנך בהנחה שמצבו לא ישתפר באופן דרמטי. גם אם מצבו ישתפר והוא ידווח על מה שקרה לו, הוא כנראה לא יגוייס.
    אני חושב שנושא הגיוס הוא לא הבעיה המרכזית. אני מתרשם שמצבו של בנך מחמיר. אני ממליץ כי תהיו בקשר רציף עם הפסיכיאטרית כדי שזו תחליט בנוגע לטיפול התרופתי ולצורך באשפוז במקרה שהוא מהווה סכנה לעצמו או לאחרים.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו