רמוטיב...

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• רמוטיב...
    ס...
    21/08/2012

שלום רציתי לשאול מדי פעם יש לי תחושת ניתוק מעצמי כאילו אני באיזה בועה כולל חוסר שיווי משקל כאבי רגליים כאבי שרירים וחמצב רוח ירוד...
    יש לציין שהתחושה של ניתוק ומצב רוח ירוד זה רק מדי פעם.
    וחוסר שיווי משקל וכאבי רגליים כל יום
    הרופא משפחה שלי נן לי קלמנברין וזה לא עזר לי אחר כך החליף לי לרמוטיב אבל טרם לקחתי אותו
    האם זה יעזור לי האם יש לו תופעות לוואי האם הוא יכול להזיק או רק לעשות לי טוב
    תודה וסליחה על האורך של ההודעה
    אשמח תשובה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רמוטיב...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רמוטיב... - תגובה

ד''ר אודי אורן
    21/08/2012

לסיון שלום,
    בהנחה שעברת בדיקות שהראו כי אין ממצאים רפואיים, סביר להניח שאת סובלת מהפרעת חרדה ו/או מהפרעה פוסט טראומטית.
    אין לי מושג האם הרמוטיב יעזור, אבל הסיכוי שהוא יזיק הוא נמוך ביותר. איני רואה סיבה לא לנסות. זכרי שהתרופות שקיבלת הן תרופות "קלות" וכי תרופות אנטי חרדתיות רציניות הן בעלות סיכוי טוב יותר לעזור.
    בכל מקרה אני מציע שתפני לפסיכולוג המתמחה בטיפול ממוקד בחרדות כמו EMDR או CBT. תוכלי למצוא מטפלי EMDR באתר המרכז הישראלי ל-EMDR, ומטפלי CBT באתר אי"טה.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו