מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רמוטיב...ס...21/08/2012
שלום רציתי לשאול מדי פעם יש לי תחושת ניתוק מעצמי כאילו אני באיזה בועה כולל חוסר שיווי משקל כאבי רגליים כאבי שרירים וחמצב רוח ירוד...
יש לציין שהתחושה של ניתוק ומצב רוח ירוד זה רק מדי פעם.
וחוסר שיווי משקל וכאבי רגליים כל יום
הרופא משפחה שלי נן לי קלמנברין וזה לא עזר לי אחר כך החליף לי לרמוטיב אבל טרם לקחתי אותו
האם זה יעזור לי האם יש לו תופעות לוואי האם הוא יכול להזיק או רק לעשות לי טוב
תודה וסליחה על האורך של ההודעה
אשמח תשובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רמוטיב... - תגובה
ד''ר אודי אורן21/08/2012לסיון שלום,
בהנחה שעברת בדיקות שהראו כי אין ממצאים רפואיים, סביר להניח שאת סובלת מהפרעת חרדה ו/או מהפרעה פוסט טראומטית.
אין לי מושג האם הרמוטיב יעזור, אבל הסיכוי שהוא יזיק הוא נמוך ביותר. איני רואה סיבה לא לנסות. זכרי שהתרופות שקיבלת הן תרופות "קלות" וכי תרופות אנטי חרדתיות רציניות הן בעלות סיכוי טוב יותר לעזור.
בכל מקרה אני מציע שתפני לפסיכולוג המתמחה בטיפול ממוקד בחרדות כמו EMDR או CBT. תוכלי למצוא מטפלי EMDR באתר המרכז הישראלי ל-EMDR, ומטפלי CBT באתר אי"טה.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)