צריך עזרה..אני חושש למצבי

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• צריך עזרה..אני חושש למצבי
    אנונימי
    22/08/2012

שלום, אני בן 19 .. לאחרונה מצאתי את עצמי מדבר אל תמונות באופן שאני חושב שהן מחמיאות לי..זה כולל דיבור עם בובות למצב של שיחה כאילו עונים לי ומדברים איתי. מלבד זאת אני מרגיש נרדף תמיד ואפילו שומע קולות בראשי ש"ממחישים" לי שאני נרדף. אני יודע שהדברים האלה לא נורמליים ולכן הלכתי לפסיכיאטרית. בתחילה אובחנתי כסובל בדיכאון, בפגישה השנייה כבר הצגתי פרטים חדשים למצבי- נסיונות התאבדויות..אני כמובן הכחשתי הכל מול הפסיכיאטרית , אך ידעתי שבתוך תוכי אני כן ניסיתי להתאבד ( הלכתי עם אמא שלי שהצהירה בפני הפסיכיאטרית שניסיתי להתאבד) .
    הפסיכיאטרית לא ירדה איתי לעובי הקורה ולא נתנה לי אבחנה מדוייקת למצבי מלבד אפקט אווילי, דיסימילציה והתנהגות דיסימולטיבית .
    הייתי רוצה לדעת, להערכתם, במה אתם חושבים שאני לוקה כאשר הסימפטומים הם דיבור אל תמונות, תחושת נירדפות וחוסר אונים , שמיעת קולות ותחושות אובדניות?
    תודה רבה. זה ממש דחוף ויעזור לי מאוד, כי אני יודע שמצבי לא טוב !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריך עזרה..אני חושש למצבי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך עזרה..אני חושש למצבי - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    23/08/2012

התמונה הקלינית שאתה מציג כוללת אלמנטים פסיכוטיים שלא קיבלו ביטוי באבחנה. פנה שוב לפסיכיאטר/ת (זו או אחר/ת) והפעם השתדל להיות גלוי לגמרי לגבי מצבך - ואז תקבל גם אבחנה וטיפול ראויים יותר. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו