מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריך עזרה..אני חושש למצביאנונימי22/08/2012
שלום, אני בן 19 .. לאחרונה מצאתי את עצמי מדבר אל תמונות באופן שאני חושב שהן מחמיאות לי..זה כולל דיבור עם בובות למצב של שיחה כאילו עונים לי ומדברים איתי. מלבד זאת אני מרגיש נרדף תמיד ואפילו שומע קולות בראשי ש"ממחישים" לי שאני נרדף. אני יודע שהדברים האלה לא נורמליים ולכן הלכתי לפסיכיאטרית. בתחילה אובחנתי כסובל בדיכאון, בפגישה השנייה כבר הצגתי פרטים חדשים למצבי- נסיונות התאבדויות..אני כמובן הכחשתי הכל מול הפסיכיאטרית , אך ידעתי שבתוך תוכי אני כן ניסיתי להתאבד ( הלכתי עם אמא שלי שהצהירה בפני הפסיכיאטרית שניסיתי להתאבד) .
הפסיכיאטרית לא ירדה איתי לעובי הקורה ולא נתנה לי אבחנה מדוייקת למצבי מלבד אפקט אווילי, דיסימילציה והתנהגות דיסימולטיבית .
הייתי רוצה לדעת, להערכתם, במה אתם חושבים שאני לוקה כאשר הסימפטומים הם דיבור אל תמונות, תחושת נירדפות וחוסר אונים , שמיעת קולות ותחושות אובדניות?
תודה רבה. זה ממש דחוף ויעזור לי מאוד, כי אני יודע שמצבי לא טוב !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צריך עזרה..אני חושש למצבי - תגובה
ד''ר חיים היילפרין23/08/2012התמונה הקלינית שאתה מציג כוללת אלמנטים פסיכוטיים שלא קיבלו ביטוי באבחנה. פנה שוב לפסיכיאטר/ת (זו או אחר/ת) והפעם השתדל להיות גלוי לגמרי לגבי מצבך - ואז תקבל גם אבחנה וטיפול ראויים יותר. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)