חרדה מתוך שינה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדה מתוך שינה
    אמיר
    26/08/2012

שלום לכולם,

לפני כשבועיים בערך החלה אצלי תופעה של התעוררות מספר פעמים בלילה עם דופק גבוה ותחושת חרדה, חוסר השינה הביא אותי למצב של מתח, לחץ ודופק גבוה במהלך כל היום.
    אוסיף ואומר כי, סבלתי לפני שנתיים מהתקפי חרדה והייתי מטופל בציפרלקס 10 מ"ג במשך שנה.

כרגע אני לוקח ע"פ המלצת רופא ועד להשלמת כלל הבדיקות הרפואיות (הולטר אקו וכו' - שבעבר עשיתי והיו תקינות) ולהגדרת המעבר לטיפול ייעודי / מתאים יותר, כדור דרלין בבוקר ובערב (בין 5 מ"ג ל-10 מ"ג ע"פ הצורך) וכדור קלונקס לפני השינה - זה עוזר אך עדיין לא מביא אותי למצב של שינה טובה וחזרה לאיכות החיים.

רציתי לדעת האם מישהו עבר תקופה כזאת בעבר? והאם יש לכם תובנות לגבי אופן טיפול תרופתי/ אלטרנטיבי?

תודה מראש,
    אמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה מתוך שינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה מתוך שינה - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    27/08/2012

אתה מתאר תסמינים מוכרים ושכיחים של חרדה/ מצוקה נפשית. אינך זקוק לטיפול תרופתי - התרופות רק מקלות (במקרה הטוב) על התסמינים אך אינן מטפלות בשורש הבעיה ובגורמים למצוקה, ובשל כך עלולות גם לקבע אותה, ולתרופות עצמן יש השפעות לוואי שליליות. הטיפול המומלץ במקרה כמו שלך הוא טיפול פסיכולוגי (שיחתי) אצל פסיכולוג המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית, ואשמח לעזור לך בזה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו