מחשבות לא בריאות לגבי הילד

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• מחשבות לא בריאות לגבי הילד
    שירז
    09/09/2012

הילד שלי שיהיה בריא בן 4 וצריך לעבור הרדמה בשביל טיפול שיניים וכול הזמן הראש שלי חושב על דברים השם ישמור רחוק מכול בית ....אני כבר לא יודעת ממה אני בדיוק סובלת כי כול הזמן דברים רעים אני חושבת על מוות מחלות וכו' אולי תוכלו לעזור לי שאני ידע לאן לפנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחשבות לא בריאות לגבי הילד - תגובה

ד''ר אודי אורן
    12/09/2012

לשירז שלום,
    טיפול רפואי לילד יכול בהחלט להלחיץ את ההורה.
    אני מציע לדבר עם רופא השיניים ועם המרדים כדי לקבל כמה שיותר מידע על הטיפול וההרדמה. אני מציע גם לקרוא באינטרנט על הנושא כך שתרגישי שאת יודעת כל מה שאת צריכה לדעת.
    אם זה לא יעזור ומדובר בתקופה קצרה עד הטיפול, תוכלי להעזר בתרופת הרגעה שתוכלי לקבל מרופא המשפחה.
    אפשרות אחרת היא לפנות לטיפול ממוקד בחרדה. תוכלי למצוא מטפלים בקופות החולים, באתר המרכז הישראלי ל-EMDR, ובאתר אי"טה.
    והיה אם את סובלת מחרדות מדי פעם, אני ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי ממוקד בחרדה עוד לפני שתקחי תרופה.
    בהצלחה ושנה טובה
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו