מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדות של אשתידוד15/09/2012
אשתי בת 60 לאחרונה סובלת מחרדות חזקות. זה קרה אחרי נסיעה שלי לצורכי עבודה בחול. התמוטטות כללית.(חרדות היו תמיד אבל בשליטה ולא בעוצמה כזו) כעת בחודש וחצי האחרון מקבלת טיפול תרופתי 1 ביום ציפראמיל 20
+ 3 ביום הרגעה של לוריון
במהלך לקיחת התרופות אין הקלה נהפוך הוא, יש הרבה נפילות, הגוף שורף, בכי רב בעיקר בבוקר. מחשבות של חרדה שמשתלטות לה על המוח.לא מסוגלת לצאת מהבית.
מחר צריכה להפגש עם הרופאה להמשך ביקורת.(נתנה לה מועד רק אחר חודש וחצי)
דעתכם המלומדת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך..
דוד17/09/2012הרופאה הפסיכאטרית לאחר התלבטות, לאור הדרדרותה (חודש וחצי) של אשתי החליפה את הכדור לפאקט.
הרופאה התפלאה שהכדור (הקודם) לא הקל, ולטענתה כדור זה עוזר ל 90% מהחולים.
האמנם?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך.. - תגובה
ד''ר אודי אורן17/09/2012לדוד שלום,
אני מעריך שהרופאה מבינה בטיפול תרופתי ונותנת לאשתך את הטיפול המיטבי. לא פעם לוקח זמן עד שמוצאים את התרופה המתאימה.
חשוב לי להדגיש שטיפול תרופתי הוא רק חלק מהטיפול בבעיה שממנה סובלת אישתך. טיפול פסיכולוגי ממוקד בחרדה הינו חלק חשוב (ויש הטוענים שהוא החלק הכי חשוב) בטיפול.
אני ממליץ כי תמצא לאישתך מטפל EMDR או מטפל CBT. שתי שיטות אלו הוכיחו את יעילותן בטיפול בבעיות חרדה. תוכל למצוא מטפל EMDR באתר המרכז הישראלי ל-EMDR ומטפל CBT באתר אי"טה.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר
דוד17/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)