חרדות של אשתי

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדות של אשתי
    דוד
    15/09/2012

אשתי בת 60 לאחרונה סובלת מחרדות חזקות. זה קרה אחרי נסיעה שלי לצורכי עבודה בחול. התמוטטות כללית.(חרדות היו תמיד אבל בשליטה ולא בעוצמה כזו) כעת בחודש וחצי האחרון מקבלת טיפול תרופתי 1 ביום ציפראמיל 20
    + 3 ביום הרגעה של לוריון
    במהלך לקיחת התרופות אין הקלה נהפוך הוא, יש הרבה נפילות, הגוף שורף, בכי רב בעיקר בבוקר. מחשבות של חרדה שמשתלטות לה על המוח.לא מסוגלת לצאת מהבית.
    מחר צריכה להפגש עם הרופאה להמשך ביקורת.(נתנה לה מועד רק אחר חודש וחצי)
    דעתכם המלומדת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות של אשתי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך..

דוד
    17/09/2012

הרופאה הפסיכאטרית לאחר התלבטות, לאור הדרדרותה (חודש וחצי) של אשתי החליפה את הכדור לפאקט.
    הרופאה התפלאה שהכדור (הקודם) לא הקל, ולטענתה כדור זה עוזר ל 90% מהחולים.
    האמנם?...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך.. - תגובה

ד''ר אודי אורן
    17/09/2012

לדוד שלום,
    אני מעריך שהרופאה מבינה בטיפול תרופתי ונותנת לאשתך את הטיפול המיטבי. לא פעם לוקח זמן עד שמוצאים את התרופה המתאימה.
    חשוב לי להדגיש שטיפול תרופתי הוא רק חלק מהטיפול בבעיה שממנה סובלת אישתך. טיפול פסיכולוגי ממוקד בחרדה הינו חלק חשוב (ויש הטוענים שהוא החלק הכי חשוב) בטיפול.
    אני ממליץ כי תמצא לאישתך מטפל EMDR או מטפל CBT. שתי שיטות אלו הוכיחו את יעילותן בטיפול בבעיות חרדה. תוכל למצוא מטפל EMDR באתר המרכז הישראלי ל-EMDR ומטפל CBT באתר אי"טה.
    בהצלחה,
    אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר

דוד
    17/09/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו