התקף חרדה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• התקף חרדה
    חנה
    23/09/2012

אני בת 34 וסובלת מהתקפי חרדה שבאות ונעלמות מגיל 21
    יותר מ- 5 שנים רצוף היתי מטופלת ע"י כדור פריזמה ובמקביל עברתי במשך שנה טיפול פסיכולוגי cbt.לפני שנה וחצי נכסנסתי להריון והפסקתי לקחת כדורים.במהלך שנה וחצי לא הרגשתי התקפי חרדה ופתאום לפני יומיים תקף אותי התקף חרדה.
    חשבתי שזה כבר עבר לי לגמרי, אבל לצערי לא....
    לצערי אני לא הרגשתי שום שיפור אחרי טיפול פסיכולוגי ועכשיו אני מנסה להזכר ולהשתמש בטכניקות שלמדתי בטיפול- ללא הצלחה.
    האם אני צריכה לחזור לקחת כדורים באופן קבוע? ואיך עכשיו לצאת הכי מהר מההתקף? יש לי ילדים ומשפחה ואני לא יכולה לתפקד בבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקף חרדה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקף חרדה - תגובה

ד''ר אודי אורן
    23/09/2012

לחנה שלום,
    אני מציע לך לחזור לפעילות פיזית, תרגילי הרפיה ודיבור עצמי/פנימי מרגיע.
    אם ההתקפים ימשיכו, אני מליץ לחזור לטיפול פסיכולוגי ממוקד. אם ה-CBT לא עזר אני מציע שתנסי טיפול EMDR שגם הוא מומלץ לבעיות חרדה שונות. כמובן שאפשר גם לחזור לטיפול תרופתי, אך הבעיה היא שבהרבה מקרים הוא לא מרפה את שורשי הבעיה.
    תוכלי למצוא מטפלי EMDR באתר המרכז הישראלי ל-EMDR.
    שנה טובה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התקף חרדה

חנה
    23/09/2012

תודה רבה על התגובה המהירה.
    האם יש למרכז הזה שלוחה בירושלים?
    ואיך אני יכולה עכשיו הכי מהר לצאת מהתקף הזה? פעילות פיזית לא עוזרת במיידית וגם הטיפול הפסיכולוגי לוקח זמן...
    אולי יש איזה תרופות מיידיות להרגעה במצבים כאלה?או איזשהו פטרון מיידי אחר, כי אי אפשר להישאר במצב הזה הרבה זמן, זה משתק את החיים שלי ושל המשפחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התקף חרדה - תגובה

ד''ר אודי אורן
    23/09/2012

שלום,
    למרכז הזה יש שלוחה בירושלים.
    ההצעות שנתתי לך + המשך הפעילות הרגילה שלך הם ה"תרופה" המיידית. כמובן שיש תרופות שהרופא יכול לתת לך. כל רופא משפחה מכיר אותן.
    אני מציע לך לפנות לטיפול פסיכולוגי בתקוה שתוכלי לגרום לכך שהבעיה תפתר אחת ולתמיד.
    בהצלחה,
    אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו