מתחנן לעזרה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• מתחנן לעזרה
    דורון
    21/10/2012

שלום שמי דורון אני גר בארצות הברית אני בן 34 בשנה האחרונה אני סובל מחרדות חזקים (פחדים ודיכאון)וישנה תופעה שאני מדמיין סוף רע לכול מצב יומי שאני עובר.(הבטן מתכווצת לי) המצב פוגע קשות בחיי היום יום ובאיכות החיים שלי ומשפחתי אני פשוט לא יכול ללכת לרופא בגלל שהביטוח הרפואי לא מכסה טיפול נפשי ורופא המשפחה שלי(מותר לראות רופא משפחה 4 פעמים בשנה) נתן לי זנקס 0,5 מילגרם אני פשוט מפחד לקחת את הכדורים גם בגלל שאני לא סומך על הרופא וגם שלאחר שקראתי באינטרנט על ההתמכרות ותופעות הלוואי שהם יוצרות ,מה אני אמור לעשות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתחנן לעזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתחנן לעזרה - תגובה

ד''ר אודי אורן
    21/10/2012

לדורון שלום,
    הטיפול התרופתי שקיבלת יכול לעזור. יכול להיות שיהיו תופעות לוואי ונושא ההתמכרות קיים אך אינו בלתי ניתן לטיפול. נראה לי שבמצבך, הייתי מנסה את התרופות.
    בכל עיר אמריקאית סבירה יש מרכז לבריאות נפש שמטפל בתושבים בחינם או בעלות נמוכה. מציע לך לבדוק ולפנות.
    כמעט כל פסיכולוג אמריקאי רואה גם מטופלים במחיר מופחת.
    אם תכתוב איפה אתה חי אולי אוכל לעזור לך בהפניה.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו