חרדה ורשיון נהיגה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדה ורשיון נהיגה
    עלומת שם
    22/10/2012

אני סובלת מחרדה שגורמת לי שלפעמים יש לי תקופות שאני בוכה ולא אוכלת טוב וכן מקיאה מדי פעם מלחץ טופלתי בעבר אצל פסיכיאטר שנתן לי ציפרלקס 20 מיליגרם ליוםכיום כעבור שנתיים אני עדיין סובלת מהתופעות הללו אך בהחלטת עם רופאת המשפחה הורדתי בהדרגה את הציפרלקס מ20 מיליגרם ליום ל10 מיליגרם יום כן יום לא אני מרגישה טוב אך מידי פעםעדיין יש לי את התופעות בעיקר במצבים שאני צריכה לצאת למפשים אני בת 22 עוד מעט ורוצה לגשת למבחן התיאוריה והלאה לשיעורי נהיגה בטופס הירוק שנתנו לי למלא הרופאה סימנה שהיתי אצל פסיכיאטר ושאני שותה תרופה קבועה אך אני מאוזנת ויציבה אמרו לי ממשרד הרישוי לשלוח את הטופס לבדיקת מכון ורציתי לשאול האם המצב הזה יכול לשלול לי לגשת לתיאוריה לתיאוריה וללמוד שיעורי נהיגה , זה לא שאני מטופלת באופן קבוע אצל פסיכיאטר אלא טופלתי בעבר לפני שנתיים וחצי בערך ומאז מצבי יותר טוב והורדתי את הכדורים ל10 מיליגרם יום כן יום לא באישור רופאת המשפחה כמובן . תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה ורשיון נהיגה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה ורשיון נהיגה - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    23/10/2012

חרדות ו/או טיפול בציפרלקס אינם מקשים ברוב המקרים על קבלת רישיון נהיגה אך ייתכן ותתבקשי לעבור מבחנים פסיכולוגיים ו/או ראיון עם פסיכולוג כתנאי לקבלת הרישיון. בכל מקרה, כדאי שתדעי שטיפול תרופתי אינו מומלץ כטיפול הראשוני בחרדה שכן התרופות אמנם מקלות על התסמינים (במקרה הטוב) אך אינן מטפלות בשורש הבעיה ובגורמים לה, ומסיבה זו הן עלולות אף לקבע את החרדה, ויש להן גם השפעות לוואי לא פשוטות. הטיפול המומלץ הוא טיפול פסיכולוגי (שיחתי) אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית, ואשמח לעזור לך בזה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

עלומת שם
    23/10/2012

קודם כל תודה ורציתי להוסיף גם שהייתי בטיפולים אצל פסיכולוגית כבר וכעת שאני לוקחת את הכדורים במיד שהורדתי אותם אני מרגישה הרבה יותר טוב ורק לפעמיים התופעות חוזרות ואני מנסה להתמודד עימם וכן אני גם חושבת שאין משהו שיוכל לעזור בזה כי זה משהו שקורה וצריך לדעת להתמודד איתו וגם לגבי הכדורים אין להם בכלל כעת תופעות לוואי כי אני לוקחת אותם כבר כמעט שנתיים ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו