פחד מדגים

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• פחד מדגים
    אנונימית
    22/10/2012

שלום, אני בת 16 ויש לי פחד מדגים. אני פוחדת מדגים מאז שהייתי די קטנה (לא יודעת להגיד בדיוק ממתי או למה) אבל זה החמיר בשנים האחרונות ואני כבר לא מסוגלת להסתכל על דגים ואפילו על תמונות או להיות לידם. אם אני נקלעת למצב כזה אני נלחצת ומתחילה לבכות ופשוט בורחת מהמקום. יש חדר בבית שלי שיש בו אקווריום עם דגים ולא נכנסתי אליו כבר כמה חודשים... לא קרה לי איזה אירוע טראומטי שאני יכולה לחשוב עליו אז הייתי רוצה לדעת ממה זה יכול לנבוע ואם אפשר לטפל בזה כי זה כבר מפריע לי. מעדיפה לא טיפול בתרופות אבל כל דבר יתקבל בברכה(: תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד מדגים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד מדגים - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    23/10/2012

הפחד שלך מדגים נובע מ...עצם ההימנעות שלך מהמפגש עם דגים! אם היית מרשה לעצמך להתקרב לדגים בהדרגה (כדי לא להילחץ מדי), היית מגלה שגם הפחד שלך נעלם בהדרגה. בכל מקרה, כדאי לך לפנות למספר שיחות אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית כדי שיסייע לך בזה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו