שאלה בבקשה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• שאלה בבקשה
    סיגל
    02/03/2008

קישורים ממומנים
    שלום דוקטור ,

אחרי כל הבדיקות מקיפות שעשיתי כמו : גסטרוסקופיה , CT גרון, רנגן, US , בדיקות דם , ממוגרפיה , א.ק.ג.

יש לי הרגשה כבר שנה וחצי של גוש בגרון וחנק .

אני לוקחת כבר שנה ALPRALID 0.5 פעמים ביום זה קצת עוזר לי אבל לא לגמרה , רציתי לציין שאני מאוד רגוע אין לי דיכאון . היתי אצל פסיכיאטר , היא נתנה לי בנוסף ציפרלקס 0.10 ואחרי זה אמרה שבעוד 4 שבועות התרופה תשפיע ולהפסיק עם ALPRALID .

עבר כבר 3 חודשים ציפרלקס בכלל לא משפיע עלי , הפסקתי לקחת אותו ונשארתי עם ALPRALID אבל המינון שאני לוקחת כבר הפסיק להשפיע .

יש לי שאלה , אני ממש לא מבינה עם אין לי דיכאון , למה יש לי תחושה כזאת כבר כל כך הרבה זמן והכדורים לא עוזרים ? הפסיכיאטר אמרה שתופעה כצאות נקראת : GLOBUS ISTERICUS

איך מטפלים בדבר כזה ?

תודה מראש - גל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגל

ד''ר חיים היילפרין
    03/03/2008

נדמה שהנשק היחיד בו לא השתמשת הוא טיפול פסיכולוגי.... לאחר שכל הבדיקות שעשית לא העלו ממצאים, נראה שהאבחנה היא נפשית ומדובר בתגובה ללחץ (גם אם אינך ער לכך). עצתי לך היא לפנות לטיפול פסיכולוגי בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. יש סיכוי טוב שטיפול קצר-מועד בגישה זו יצליח מעבר לציפיותיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו