מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחץ וחרדותסמדי31/10/2012
שלום.אני בת 25 ולפני חודשים התחילו לי חרדות אני מרגישה שאין לי דופק. יש לי חום .סחרחורות. בחילות .עשיתי בדיקות הכל יצא תקין .וכל יום יש לי התקפים הלכתי למיון וכשהגעתי היה לי דופק גבוה מאוד לחץ דם נמוך הביאו לי כדור הרגעה. ועכשיו אני מרגישה שאני יוצאת מדעתי אין לי כוחות חייבת עזרה.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לחץ וחרדות - תגובה
ד''ר אודי אורן03/11/2012לסמדי שלום,
את סובלת מהתקפי חרדה. אני ממליץ לך לפנות בהקדם לטיפול פסיכולוגי ממוקד בחרדה (EMDR או CBT) בנוסף לטיפול התרופתי שאת מקבלת.
תוכלי למצוא מטפלי EMDR באתר הישראלי ל-EMDR ומטפלי CBT באתר אי"טה.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסובלת
קרין09/11/2012אין לי ספק שיש לי בעיית חרדות קשות והעיקרית זה חוסר השליטה בגוף וחוסר שיווי משקל שמוציא אותי מדעתי בלשון המעטה.... בנוסף גם לחץ בעיניים וחוסר פוקוס בראייה. לא השארתי רופא בעיר המצב כזה כבר כמעט שלוש שנים. יש לי שלושה ילדים קטנים שהמון פעמים שומעים ״ אמא עייפה, לא עכשיו, לא מסוגלת וכו. אני לא מעוניינת בכדורים אני רוצה מאד טיפים להחזרת האנרגיה לגוף ולייצב את הראש למה שהייתי פעם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סובלת - תגובה
ד''ר אודי אורן12/11/2012הי קרין,
ממליץ על פניה לטיפול פסיכולוגי ממוקד.
תוכלי למצוא מטפלים באתר המרכז הישראלי ל-EMDR או באתר אי"טה.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)