לחץ וחרדות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• לחץ וחרדות
    סמדי
    31/10/2012

שלום.אני בת 25 ולפני חודשים התחילו לי חרדות אני מרגישה שאין לי דופק. יש לי חום .סחרחורות. בחילות .עשיתי בדיקות הכל יצא תקין .וכל יום יש לי התקפים הלכתי למיון וכשהגעתי היה לי דופק גבוה מאוד לחץ דם נמוך הביאו לי כדור הרגעה. ועכשיו אני מרגישה שאני יוצאת מדעתי אין לי כוחות חייבת עזרה.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ וחרדות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ וחרדות - תגובה

ד''ר אודי אורן
    03/11/2012

לסמדי שלום,
    את סובלת מהתקפי חרדה. אני ממליץ לך לפנות בהקדם לטיפול פסיכולוגי ממוקד בחרדה (EMDR או CBT) בנוסף לטיפול התרופתי שאת מקבלת.
    תוכלי למצוא מטפלי EMDR באתר הישראלי ל-EMDR ומטפלי CBT באתר אי"טה.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סובלת

קרין
    09/11/2012

אין לי ספק שיש לי בעיית חרדות קשות והעיקרית זה חוסר השליטה בגוף וחוסר שיווי משקל שמוציא אותי מדעתי בלשון המעטה.... בנוסף גם לחץ בעיניים וחוסר פוקוס בראייה. לא השארתי רופא בעיר המצב כזה כבר כמעט שלוש שנים. יש לי שלושה ילדים קטנים שהמון פעמים שומעים ״ אמא עייפה, לא עכשיו, לא מסוגלת וכו. אני לא מעוניינת בכדורים אני רוצה מאד טיפים להחזרת האנרגיה לגוף ולייצב את הראש למה שהייתי פעם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סובלת - תגובה

ד''ר אודי אורן
    12/11/2012

הי קרין,
    ממליץ על פניה לטיפול פסיכולוגי ממוקד.
    תוכלי למצוא מטפלים באתר המרכז הישראלי ל-EMDR או באתר אי"טה.
    בהצלחה,
    אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו