מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחד לאחר פריצה לביתגילי31/10/2012
שלום,
לפני חודש פרצו לביתנו, דבר לא נגנב אולם הפורץ ניסה להתעסק בבגדיי במטרה לנגוע בי (כשבעלי בבית), לצערי לפני שלושה ימים הפורץ חזר אלינו, בדיוק באותה המתכונת.
שוב בעלי רדף אחריו, אבל הוא הצליח לברוח.
יש לי 4 ילדים, תאומות בנות 13, בנים 12, 10.
אחת הבנות, לא מצליחה לישון בלילות (עוד מהפריצה הוקדמת), חשוב לציין שהתקנו סורגים בכל הבית והחלפנו את הדלת הראשית לדלת מאסיבית יותר. האם עליי לקחת את הילדה לטיפול? האם להמתין עוד קצת והדברים יסתדרו? אני מאד משתדלת לשדר לה שאני בסדר ולא לשוחח לידה רבות על העניין. נראה לי שללא הצלחה כעת.
מה עושים?
אגב, היא ילדה שמחה וחייכנית, שלא סובלת מחרדות בד"כ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פחד לאחר פריצה לבית - תגובה
ד''ר אודי אורן03/11/2012לגילי שלום,
מצטער לשמוע על מה שקרה.
אם הילדה (או אמא שלה) לא מתגברות על מה שקרה אני ממליץ לפנות כבר בשבוע הקרוב לטיפול פסיכולוגי ממוקד בטראומה (EMDR). מספר פגישות קטן ביותר יכול לאפשר לאנשים להשאיר את הארוע מאחריהם.
תוכלי למצוא מטפלי EMDR באתר המרכז הישראלי ל-EMDR.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)