חרדות על בעלי

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדות על בעלי
    שירה
    06/11/2012

שלום יש לי ילדה בת ארבע. בעברי עברתי מספר הטרדות מיניות לא במשפחה. אני מוצאת את עצמי בחרדות שבעלי יגע בבתי. הוא מקסים ואהוב וזה כל כך מקשה עלי. פעם הוא אמר לבתי לדרוך על גבו והוא קם עם איבר,קשוי ואני בקושי נשמתי. למי לפנות אני במצוקה פוחדת עלי על בתי ועלינו. תודה על העזרה והיעוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות על בעלי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות על בעלי - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    07/11/2012

דברי עם בעלך בפתיחות מלאה לגבי פחדייך. אם תשובותיו לא יניחו את דעתך כליל, פני איתו לשיחה או שתיים עם פסיכולוג קליני או מטפל משפחתי. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי את התשובה.

שירה
    07/11/2012

שלום ותודה על התגובה המהירה. התשובה לא הניחה את דעתי. דיברתי איתו הרבה פעמים בפתיחות והוא אומר שזה אפילו לא עולה בדמיונו והוא מבין שאני חוששת וחרדה בגלל עברי. אתה אומר שיש מה לחשוש? למה שנינו לטיפול??? אשמח מאוד לתשובה מפורטת שאוכל להבין. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי את התשובה. - תגובה

ד''ר אודי אורן
    07/11/2012

לרינה שלום,
    בנוסף לכיוון שמציע ד"ר היילפרין קיימת אפשרות לפנות לטיפול שיתמקד בהשפעת הטראומות שאת חווית בעברך על התפקוד שלך בהווה. הנחת העבודה היא שאם תצליחי להשתחרר מהשפעתם המתמשכת של ארועים אלו תוכלי להגיב באופן אדפטיבי יותר לקשר הטוב בין בעלך וביתך. מדובר בטיפול ממוקד וקצר יחסית.
    שתי השיטות המקובלות הן CBT ו- EMDR. תוכלי למצוא מטפלי CBT באתר אי"טה ומטפלי EMDR באתר המרכז הישראלי ל-EMDR.
    בהצלחה,
    אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי את התשובה. - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    08/11/2012

לא אמרתי שעליך לחשוש מבעלך; הצעתי לך לדבר איתו בפתיחות באופן העשוי להפיס את דעתך. אם כבר שוחחת עם בעלך בפתיחות ועדיין אינך רגועה, גשו לטיפול. הסיבה שהצעתי לכם לעשות זאת יחד פשוטה - גם אם המטפל יתמקד בבעיה שלך, טוב שיפגוש את שניכם ויקבל משניכם את התמונה שלמה. בשורה התחתונה, כדאי לך לפנות למספר שיחות עם פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית, ואשמח לסייע לך בזה. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו