מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם ציפרלקס ממשיכה להשפיע?אבי18/11/2012
שלום. לפני כחודש סבלתי מהפרעות חרדה והייתי במצב גרוע! כאמור לפני כחודש התחלתי ליטול ציפרלקס 10 מ"ג וקלונקס בהוראת פסיכיאטרית וכיום המצב מעולה! ללא חרדות ומחשבות טורדניות. שאלתי היא כזו - עד לפני שבוע בעקבות הציפרלקס לא הייתי כמעט יכול להגיע לשפיכה (אורגזמה) ופחות חשק מיני. מה שקורה עכשיו שהחשק חזר אליי ואני כן מתחיל להצליח לשפיכה יותר בקלות והכל חוזר (כנראה) לתפקוד. השאלה שמטרידה אותי היא האם זה מצביע על זה שציפרלקס מפסיק להשפיע? הגוף הסתגל ותיכף נחזור אחורה? מה דעתכם? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם ציפרלקס ממשיכה להשפיע? - תגובה
ד''ר חיים היילפרין19/11/2012הציפרלקס ישפיע עליך כל זמן שתיקח את התרופה. עיכוב אורגזמה הוא תופעת לוואי של הציפרלקס העשויה להיטיב עם הזמן, כמו שקרה לך; הציפרלקס ממשיך להשפיע עליך בכל מקרה. עם זאת, כדאי שתדע שהטיפול התרופתי אינו מומלץ כטיפול הראשוני בחרדה - התרופות אמנם מקלות על התסמינים (במקרה הטוב) אך אינן מטפלות בשורש הבעיה ובגורמים לה, ומסיבה זו הן עלולות אף לקבע את החרדה, ויש להן, כאמור, גם השפעות לוואי לא פשוטות. הטיפול המומלץ בחרדה הוא טיפול פסיכולוגי (שיחתי) אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית, ואשמח לעזור לך בזה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)