רוצה להבין..

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• רוצה להבין..
    אלמונית
    21/11/2012

שלום דר יקר!

עקב משבר גדול התחלתי לחוות חרדות ותחושות ניתוק לפני בערך שנתיים. אחרי שזמן רב ניסיתי להמנע מזה התחלתי לקחת ציפרלקס ואח"כ החליפו לי ללוסטרל.
    תקופה של 3 חודשים בערך (אולי אפילו יותר) הרגשתי שזה ממש יוצא ממני, והייתי בטוחה שיום יבוא ואני אוכל להפסיק עם הכדורים ולחזור לחיים "נורמליים".
    בשבוע האחרון זה חוזר לי בהדרגה.
    התסמינים שאני הכי מרגישה זה ניתוק, וסחרחורות.
    השאלה שלי היא:
    -יש אפשרות שזה בכלל גופני אם עשיתי סיטי ראש והכל יצא תקין?
    -האם יש אנשים שמחלימים מחרדות ודיכאון לחלוטין? ברמה שזה יוצא מהם לאלתר?? ולא חוזר?? אם כן.. איך הם הגיעו לזה??

אשמח לתשובה מפורטת בבקשה:(((((((
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה להבין..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה להבין.. - תגובה

ד''ר אודי אורן
    21/11/2012

שלום רב,
    בהנחה שעברת את כל הבדיקות הגופניות ללא ממצא כלשהוא, הסיכוי שמדובר בבעיה גופנית הוא נמוך ביותר.
    הכיוון הפסיכולוגי מתחזק מכיוון שברור כי הבעיה החלה לאחר ארוע קשה. לא פעם ארועים קשים גורמים להופעת תסמינים חרדתיים/דכאוניים, ממש כמו שמכה קשה גורמת לשבר או לפגיעה פנימית בגוף.
    אני ממליץ לך על טיפול פסיכולוגי ממוקד בחרדה. שני הטיפולים המקובלים הם EMDR ו-CBT. תוכלי למצוא מטפל EMDR באתר המרכז הישראלי ל-EMDR ומטפל CBT באתר אי"טה.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו