חוסר שיווי משקל וחרדות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חוסר שיווי משקל וחרדות
    דימה
    28/11/2012

שלום
    לפני כחודשיים התחלתי להרגיש תחושה של חוסר שיווי משקל. בהתחלה לא ייחסתי לזה צומת לב, חשבתי יעבור. זה החמיר. אחרי כמה ימים, אחרי התקף של חוסר שיווי משקל חזק, הרגשתי לא, הייתי לבן לגמרה והרגשה של לפני עלפון. הגעתי למיון ושם נלקחו כל המדדים, כולל אקג ואפילו אקו לב. הכל יצא תקין.
    אחרי יומיים היה לי עוד פעם התקף של חוסר שיווי משקל ואחרי זה הרגשה של פרה עלפון, דופק חזק וחוסר תחושה בידיים. נלקחתי למיון עוד פעם. עוד פעם לקחו מדדים, הכל יצא תקין חוץ מדופק שהיה קצת גבוה. הרופאה במיון אמרה לי שפיזית אני בריא ומדובר בהתקף חרדה ונתנה כדור של קלונקס.
    לאחר מכן, תחושה של חוסר שיווי משקל לא עוזבת אותי, אני מרגיש כמו מחלת ים, כאילו שכוח הגרוויטציה מושך אותי לכיוונים שונים. כמו כן, אני רוצה לציין שהיו פעמים שזה מלווה עם תשתוש ריאה קל.
    ביקרתי אצל 3 רופאי עוזניים בשאלה של BPV(תזונה של קריסטלים באוזן) ונאמר לי שהכל תקין. ביצעתי בדיקות שמיעה גם יצא תקין.
    ביקרתי באופן פרטי אצל נוירולוג, אחד המומחים, לסחרחורות והוא התרשם שמדובר בחרדה. הבדיקה נויירולוגית הייתה תקינה. המלצה שלו קלונקס במשך שבועיים ואם חוסר שייווי משקל לא עובר, אז לבצע MRI.
    כיום אני כבר לאחר MRI, שיצא תקין ולאחר שלקחתי חצי קלונקס בבוקר אסיטאלופרם בערב, זה אולי ביטל לי את התקפים הקשים של חוסר שיווי משקל, אבל אני עדיין כל הזמן מסתובב עם הרגשה של חוסר שיווי משקל וזה מאוד מקשה עליי בחיי היום יום.
    לאחר כל הסיפור הארוך הזה, שאלתי כזאת, האם חרדה יכולה להתבטא כך בבן אדם?
    הבנתי שחרדה בדר"כ כלל בא בהתקפים, האם ככה? באופן כרוני ? 24 שעות ביממה?
    האמת אני כבר לא יודע למי לפנות, ולמה לקשור את הבעיה הזאת, כדי לדעת איך לטפל בה ולהפטר ממנה. הייתי מאוד שמח אם תשתפו אותי בנסיונכם ותסבירו האם זה קשור לחרדה או חרדה נובעת עקב חוסר שיווי משקל בגוף.
    בתודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר שיווי משקל וחרדות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר שיווי משקל וחרדות - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    29/11/2012

נדמה לי שכבר עניתי לשאלתך אתמול בפורום אחר. מכל מקום, חרדה אכן עלולה לבוא לידי ביטוי שכזה ואינה חייבת לבוא בהתקפים אלא יכולה ללוות אותך כל הזמן. קצרה היריעה להסביר כאן בפירוט המתבקש את הדינמיקה המקשרת את החרדה לאובדן שיווי המשקל - פירוט שכזה אפשרי רק בפגישה ממש. בכל מקרה כדאי לך לפנות למספר שיחות עם פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית, ואשמח לעזור לך בזה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישהו טיפל בך

יהודה בן יוסף
    29/09/2014

מישהו טיפל בך או שאתה עדין סובל מזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו