שאלה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• שאלה
    דן
    11/12/2012

שלום אני סובל מחרדות שנים על מחלות ובריאות והתקפי פאניקה לפני כמה חודשיים היו לי הרגשות חולשה ברגליים ובידיים בדיקת נירולוג תקינה אתמול קראתי באינטרנט שחולשה יכול להיות מניוון חלילה וקיים אם זה קפיצות שרירים היום פשוט מאוד קמתי אם קפיצות שרירים האם זה מהלחץ שקראתי כי לפני זה פשוט לא היה לי תופעת הקפיצות האם המח מפרש את זה כפחד ואז קיימים פשוט התופעות תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - תגובה

ד''ר אודי אורן
    11/12/2012

לדן שלום,
    אני משער שעברת הרבה בדיקות שהראו כי אתה בריא פיזית. בהנחה שכך הדבר, אתה סובל מהפרעת חרדה. עדיף שתתמקד בטיפול בחרדות ולא בבעיות פיזיות שככל הנראה אין לך.
    כשאדם חרד הגוף שלו מגיב להרבה גירויים חיצוניים, כולל מידע שקוראים.
    אני ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי ממוקד בחרדה. שני הטיפולים המקובלים הם CBT ו-EMDR.
    תוכל למצוא מטפלי CBT באתר אי"טה ומטפלי EMDR באתר המרכז הישראלי ל-EMDR.
    אני מאמין כי טיפול לא ארוך יוכל לעזור לך להתגבר על החרדות ולהחזיר לך את התחושה שאתה אדם בריא.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בחרדות

מכון CBT
    24/12/2012

*** ההודעה נערכה - נא לא להעלות הודעות שיש בהן משום פרסום ישיר או עקיף לגוף מסחרי ***

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו