מבקשת עזרה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• מבקשת עזרה
    חרדות חוזרות
    27/12/2012

לפני כ7 שנים חוויתי אירוע טראומתי לא פשוט,מאז סבלתי מחרדות חריפות, לא יצאתי מהבית.. במשך שנתיים הסתובבתי בין פסיכולוגים. עד הפסיכולוג שהצליח לעזור לי באמצעות שיחות ורסיטל 30 mg ואז הוא עבר מרפאה. עברו מאז שנתיים נוספות ולא חוויתי אף התקף. במהלך השנים נישאתי. כיום בעלי חולה אונקולוגי, מה שסוחט ממני כל טיפת כח שנשארה. מזה כמה חודשים אני מסתובבת בתחושת חוסר אונים וחוסר סבלנות נורא.. אני ללא טיפול תרופתי וללא שיחות. לא עובדת ( עבדתי ב2 עבודות כדי להשלים הכנסה במקום בעלי..) ובואו נאמר שהייתי מתפקדת כמו עשר נשים. היום אני מושבתת וצריכה את אמא שלי לידי. ובנוסף פיתחתי פחד מכדורים כך שלא לקחתי למרות ההתקפים החזקים. מה לעשות?!? אני לא יכולה להרשות לעצמי לא לעבוד ואין מי שיטפל בבעלי.. הזכרתי שאני רק בת 23?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקשת עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת עזרה - תגובה

ד''ר אודי אורן
    27/12/2012

שלום רב,
    פני לקופת החולים שלך או לתחנה לבריאות הנפש. שם תוכלי לקבל טיפול תמיכתי, פסיכולוגי, ותרופתי לו את זקוקה.
    לא כדאי להמתין.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו