יעוץ דחוף

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• יעוץ דחוף
    גימל
    27/12/2012

שלום
    אני לקחתי פקסט במשך כ10 שנים ומכיוון שהייתה מחשבה להכנס להריון לאחר יעוץ טרטולוגי עברתי ללוסטרל,לקחתי אותו במשך 3 חודשים והרגשתי מאוד לא טוב,לפני חודש בדיוק עברתי לקחת ציפרלקס 10 מג ואני מרגישה שוב מאוד לא טוב,המון תופעות לוואי והמון חרדות,חוסר תאבון,חולשה,נימול פנימי אי שקט ועוד...השאלה האם להחליף את הציפרלקס או לא? האמת שאני די מיואשת כי 5 חודשים מאז שעזבתי את הפקסט אני מרגישה ממש לא טוב וחשבתי פשוט לעזוב הכל ולחזור לפקסט רק כדי להרגיש טוב כי נמאס לי להיות בהתמוטטות,יש לציין שאני לוקחת כמעט כל יום גם חצי קלונקס
    מה דעתך? תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ דחוף - תגובה

ד''ר אודי אורן
    28/12/2012

שלום רב,
    ממליץ לך להתייעץ עם עוד פסיכיאטר. אין לי פתרון לבעיית התרופות חוץ מלהגיד שלפעמים צריכים לעבור הרבה תרופות עד שמוצאים את המתאימה ביותר.
    בנוסף אני ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי ממוקד בחרדה. שני הטיפולים המקובלים הם CBT ו-EMDR. תוכל למצוא מטפלי CBT באתר אי"טה ומטפלי EMDR באתר המרכז הישראלי ל-EMDR.
    טיפול פסיכולוגי עשוי להפחית את התלות שלך בתרופות פסיכיאטריות,
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו