מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף ביותר!!!!!!!גלית08/03/2008
ד"ר שלום רב!
יש לי ילדה בת שמונה שלדעתי היא בחרדה ואצלה זה רק החמיר ,אני מנסה בקצרה ,אצלה כל פחד זה מתבטא בהקאות ואני חושבת שמזה זה הפך לפוביית הקאות,בבית ספר היא תלמידה מצטיינת אין שום בעיה,לחוג ריקוד היא הולכת .אבל היא לא מוכנה לעלות לנסיעה באוטו היא לא מוכנה לישון אצל הסבתא הכל מתקשר להקאות אני מרגישה שגם עולמי נעשה צר עלי ועל בעלי כי לא מוכנה לנסוע לשום מקום היינו צריכים לנסוע עם חברים והילדים לאילת ולא נסענו כדי לא לעבור את סיוט הנסיעה היא כל מטר רוצה לעצור ולצאת מהאוטו.גם לא פיתה אותה ששני אחיה גרים באילת (מנשואיו הראשונים של בעלי).זו ילדה שאהבה מה שנקרא את החיים אמרתי לה שאני אתן לה פראמין והיא יודעת שזה עוזר כלום לא מפתה אותה ,כל דבר מתקשר להקאות ועוד דבר היא לא רוצה שאף אחד יישן אצלנו בבית. כל מה שקשור בחברות בבניין לרדת למטה לשחק והכל בטריטוריית הבית זה בסדר אם צריך לנסוע למשפחה אז גם אנחנו נענשים ויושבים בגללה בבית.
רציתי לשאול אם כדאי ללכת לפסיכיאטר ולפתור זאת בכדורים?
כי אין ספק זו חרדה.ומה שכתבתי זה בקצרה מאוד.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לגלית
ד''ר חיים היילפרין09/03/2008אני ממליץ לך להתייעץ תחילה עם פסיכולוג המומחה לטיפול בחרדה אצל ילדים. שילוב של טיפול תרופתי הוא אפשרות שכדאיותה תשקל ע"י הפסיכולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה!!!!!!!
גלית09/03/2008אתה מטפל בילדים? אני תושבת ראשון לציון ואינני יודעת מי פסיכולוג מומלץ,אשמח לקבל עצה והכוונה לפסיכולוג.
תודה ויום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לגלית
ד''ר חיים היילפרין09/03/2008כמובן, אני מטפל גם בילדים בקליניקה בבאר יעקב (לא רחוק מכם) ואשמח לעזור. צרי איתי קשר בטלפונים שלעיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)