חרדה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדה
    גילי
    08/01/2013

שלום רב,
    כשהייתי בצבא עברתי טיפול שיניים והרופא גילה שכמות ההרדמה שנותנים לכולם לא מספיקה לי ושאני זקוקה לכמות גדולה יותר. זה היה כתוב אפילו על התיק הרפואי שלי במרקר צהוב. מאז עברו 12 דנה ברוך השם לא הייתי מאז אצל רופא שיניים אבל מאז יש בי פחד שאם יקרה לי משהו ואצטרך ניתוח ההרדמה לא תעבוד. זאת מחשבה אידיוטית אני יודעת, ממש טיפשית אבל אני לא מצליחה להוציא אותה מהראש שלי. עזרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    09/01/2013

את באמת עשית מהזבוב הזה פיל, וחבל. יש שונות טבעית ברגישות של אנשים לכאב, חלקם צורכים יותר חומר הרדמה וחלקם פחות. את גילית קצת יותר רגישות אז רופא השיניים החליט לתת לך יותר חומר, זה הכל; המינונים השונים אינם משנים דבר - הרופא תמיד יצליח להרדים לך את המקום. שנית, יש להבחין בין אנלגזיה (הרדמה מקומית, כמו בטיפול שיניים) לאנסטזיה (הרדמה כללית לצורך ניתוח) - אין קשר בין השתיים. אם וכאשר תצטרכי לעבור ניתוח, לא עלינו, הרופא המרדים ידע לסמם אותך בדיוק לפי הצורך האישי שלך, כפי שעשה רופא השיניים (וכמו שהוא מסמם במינונים שונים ילדים ומבוגרים, למשל). אין שום סיבה אובייקטיבית לדאגה שלך - תמיד יצליחו להרדים אותך (ובקלות).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו