מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציפרלקסאגם09/01/2013
היי,
חוויתי התקף חרדה לפני כ 7 חודשים לא טיפלתי בזה מייד סחבתי את זה חשבתי שאוכל להתמודד לבד כמובן שלא הצלחתי לפני כחודשיים וחצי התחלתי טיפול בציפרלקס הרופאת משפחה העלתה לי את המינון לפני שבועיים ל 20 מ"ל ביומיים האחרונים אני מרגישה ממש רע שוב משבות טורדניות שלא מרפות ממני ממש מיואשת האים התרופה לא עוזרת לי? האים זה תקין זאת עדיין תקופת התסגלות? אני לא יכולה להיות לבד וקשה לי לתפקד כאמא כל הזמן המחשבות והפחד לא לפגוע באף אחד!!!! מיואשתתתתתתת כל כך כמובן שגם אני הפסקתי לנהוג כבר 3 חודשים.
אשמח לייעוץ איך לעבור את זה.
והאים אפשר להמליץ לי על עוד טיפול מלבד הכדורים ופסיכולוגית שבאזור ראשון.
אשמח לתגובה מהירה קשה לי מאוד.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ציפרלקס - תגובה
ד''ר חיים היילפרין09/01/2013חבל שכצעד ראשון "טיפלת" במצוקה שלך באמצעות תרופות - התרופות אמנם מקלות על התסמינים (במקרה הטוב) אך אינן מטפלות בשורש הבעיה ובגורמים לה, ומסיבה זו הן עלולות אף לקבע אותה ויש להן גם השפעות לוואי לא פשוטות. לצערי תרופות אלה ניתנות באופן חופשי ע"י רופאי משפחה, להם ידע מוגבל מאד, יחסית, בבריאות הנפש. הטיפול המומלץ בחרדה הוא טיפול פסיכולוגי אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית ומניסיוני, טיפול שכזה יכול לשפר משמעותית את מצבך כבר לאחר שיחה או שתיים ואשמח לעזור לך בזה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)