לא יודע מה לעשות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• לא יודע מה לעשות
    רפאל
    31/01/2013

זה היה בקיץ לפני 3 שנים. הכרתי. איזה אמריקאית שכבתי איתה אים אמצעי מניעה. אחרי כמה חודשים. היא באה אליי ואמרה. לי שאולי י ש לה איידס ומאז אני נמצא. במחשבות. נוראיות. בשנה הראשונה כול מי שזר עבר על ידי חשבתי שיש לו מזרק. והוא רוצה לדקור אותי זה משבע אותי תמיד אני חושב שאנשים רוצים. לעשות. לי רע בשנה השניה אני דיברתי אים הרבה בנות ואני חושב שכול בחורה שדברתי איתה שכבתי איתה אני יודע שזה לא נכון ואני מדמין כול מיני תרכישים. על הבנות האלה למרות שאני יודע שזה לא נכון מה לעשות בבקשה תענה לי וגם אני עובד במסעדה ואני חושב שהמלצרים ההומואים. שמים לי משהו המשקה מרדמים אותי ואז אונסים אותי אני כבר מיואש בבקשה תעזרו לי!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודע מה לעשות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודע מה לעשות - תגובה

ד''ר אודי אורן
    31/01/2013

לרועי שלום,
    עברת חוויה טראומטית, מפחידה ביותר, והיא ממשיכה להשפיע עלייך נפשית.
    אני ממליץ לך לפנות בדחיפות לטיפול פסיכולוגי ממוקד בטראומות ובחרדות שמתפתחות בעקבותיהן. לטיפול קוראים EMDR והוא יכול להביא להקלה משמעותית תוך מספר פגישות.
    תוכל למצוא מטפל מתאים דרך אתר המרכז הישראלי ל-EMDR.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו