מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יודע מה לעשותרפאל31/01/2013
זה היה בקיץ לפני 3 שנים. הכרתי. איזה אמריקאית שכבתי איתה אים אמצעי מניעה. אחרי כמה חודשים. היא באה אליי ואמרה. לי שאולי י ש לה איידס ומאז אני נמצא. במחשבות. נוראיות. בשנה הראשונה כול מי שזר עבר על ידי חשבתי שיש לו מזרק. והוא רוצה לדקור אותי זה משבע אותי תמיד אני חושב שאנשים רוצים. לעשות. לי רע בשנה השניה אני דיברתי אים הרבה בנות ואני חושב שכול בחורה שדברתי איתה שכבתי איתה אני יודע שזה לא נכון ואני מדמין כול מיני תרכישים. על הבנות האלה למרות שאני יודע שזה לא נכון מה לעשות בבקשה תענה לי וגם אני עובד במסעדה ואני חושב שהמלצרים ההומואים. שמים לי משהו המשקה מרדמים אותי ואז אונסים אותי אני כבר מיואש בבקשה תעזרו לי!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא יודע מה לעשות - תגובה
ד''ר אודי אורן31/01/2013לרועי שלום,
עברת חוויה טראומטית, מפחידה ביותר, והיא ממשיכה להשפיע עלייך נפשית.
אני ממליץ לך לפנות בדחיפות לטיפול פסיכולוגי ממוקד בטראומות ובחרדות שמתפתחות בעקבותיהן. לטיפול קוראים EMDR והוא יכול להביא להקלה משמעותית תוך מספר פגישות.
תוכל למצוא מטפל מתאים דרך אתר המרכז הישראלי ל-EMDR.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)