הרגשה של אי נוחות ותופעות מוזרות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• הרגשה של אי נוחות ותופעות מוזרות
    נדב
    19/02/2013

שלום רב, אני סטודנט בן 28 , בשנתיים האחרונות יש לי דבר מוזר שממש מפריע לי לנהל אורך חיים תקין, כשאני יושב ליד בחורות חדשות שאיני מכיר או בכיתה שיושבים מאחורי אנשים או בעבודה שיש ליד אנשים חדשים או שאני מתבייש מהם, אני מרגיש שאני לא יכול לשבת ואני חייב לעמוד כי אם אמשיך לשבת ארגיש שיוצאים לי גזים, ובעצם לא יוצא לי כלום! לכן הפסקתי ללכת ללימודים כי איני יכול לשבת בשיעורים, ואני לא יכול ללמוד ליד בחורות כי יש לי את התופעה המוזרה הזו שאני לא יכול לשבת לידן כי אני מרגיש שיוצא לי גזים ואני מחזיק כאילו שלא יצאו הגזים אבל בעצם אין לי כלום, איך אני פותר את הבעיה הזו..? מה זה בכלל..? ניסיתי לא לחשוב על זה שאני יושב ליד אנשים אבל זה פשוט לא קורה אני כל הזמן חושב על זה ואז לא יכול לשבת וחייב לעמוד או לצאת החוצה. אשמח אם תגידו לי מה זה ואיך אפשר לפתור את זה, תודה מראש,

נדב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגשה של אי נוחות ותופעות מוזרות - תגובה

ד''ר אודי אורן
    19/02/2013

לנדב שלום,
    אתה סובל מתופעת חרדה מוכרת.
    ההמלצה הראשונה שלי היא שתחליט ש"מה שיהיה יהיה" ותתן לגוף שלך לעשות את מה שהוא צריך לעשות. מה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות?!
    בנוסף אני ממליץ לך - כשאתה חש את הקושי - לדבר עם עצמך ולהזכיר לעצמך את מה שאתה כבר יודע על התופעה, ולנשום באופן רגוע עד שהתופעה חולפת. זה יהיה קשה בהתחלה, אבל אם תצליח להמתין כמה דקות, זה יחלוף.
    אם זה לא יעבוד לבד, אני ממליץ לך לפנות למטפל CBT או מטפל EMDR לקבלת עזרה ממוקדת וקצרה.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו