טיפול בהפנוזה לחרדות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• טיפול בהפנוזה לחרדות
    רני
    12/03/2008

הבנתי שטיפול בהיפנוזה יכול לעזור לחרדות ולפחדים, לקח לי הרבה זמן להחליט לנסות ובכלל לבדוק טיפול בנושא.
    קיבלתי פרטים של ד"ר שהיא מטפלת בהיפנוזה ממשהו שטופל אצלה בהצלחה. ממנו הבנתי שהמצב שלו היה הרבה יותר גרוע משלי... והוא ניסה הרבה טיפולים לפני זה שלא הצליחו, עד שהוא הגיע אליה והוא היה ממש מרוצה. אז אני חושבת גם להתחיל עם הטיפול הזה, כל דבר שיעזור... רק שגם זה ממש מפחיד אותי. לא ההיפנוזה, כמו העניין של ללכת לטיפול, בנוסף מאוד היה חשוב לי לדעת שאני הולכת למישהו מוסמך ולא סתם מטפל...
    מישהו מכם מכיר את הטיפול?
    התנסתם בכך? עזר לכם? ספרו לי בבקשה...
    ***השם הושמט בעריכה - נא לא להוסיף פרטים שיש בהם פרסום ישיר או עקיף לגוף מסחרי***

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בהפנוזה לחרדות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למיכאלה

ד''ר חיים היילפרין
    13/03/2008

הטיפול המומלץ בחרדות ופחדים הוא טיפול פסיכולוגי בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית, לא טיפול בהיפנוזה. ההיפנוזה היא אחת הטכניקות העשויות לשמש את המטפל אך אינה מקובלת ככלי המועדף או השכיח לטיפול בחרדות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו