מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה ממקומות הומים אצל ילדה בת 3נטלי25/02/2013
שלום הבת שלי בת 3 בעבר הייתי לוקחת אותה לארועים וימי הולדת והיא לא הייתה מפחדדת בחודש דצמבר האחרון לקחתי אותה לחתונה וכאשר נכנסנו לארוע היא התחילה לרעוד ולהקיא והתחננה שאקח אותה הביתה כך עשה לי עוד ארוע לאחר חודש ואתמול לקחתי אותה ליום הולדת של חברה היו מלא ילדים ואיך שנכנסנו למקום היא התחילה לרעוד בצורה מפחידה ולהקיא ניסיתי להסביר לה שאני איתה ואני שומרת עליה וכולם זה חברים שלנו אבל היא לא מוכנה בשום פנים ואופן אודה מאוד אם תעזרו לי להתמודד עם הבעיה הזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חרדה ממקומות הומים אצל ילדה בת 3 - תגובה
ד''ר אודי אורן25/02/2013לנטלי שלום,
לא ברור מה קרה לבת שלך אבל ברור שהיא נבהלה ממשהו ומגיבה בתופעות חרדה.
אני ממליץ לדבר איתה על מה שקרה, לברר מה הבהיל אותה ולהסביר.
אני ממליץ לדבר איתה על כך שלפעמים דברים מבהילים אבל את איתה ואת תטפלי בכל בעיה שתעלה.
מציע לחשוף אותה לדברים שמלחיצים אותה מרחוק ולהרגיע אותה.
אם כל זה לא עובד כדאי לפנות למטפל CBT או EMDR המתמחה בילדים. אני מעריך שמספר פגישות קטן ביותר יפתור את הבעיה.
תוכלי למצוא מטפלים כאלו באתר אי"טה ובאתר המרכז הישראלי ל-EMDR.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)