מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ארכנופוביה!!! עזרה!!!אני12/03/2008
שלום,
אני סובלת מפחד מבעית מעכבישים. (קשה לי אפילו לכתוב את המילה..). הדבר מתבטא כמובן בכך שקשה לי לסבול את נוכחותם לידי, אני נהיית חיוורת ולפעמים ממש מקבלת "פיק ברכיים". הלב דופק מהר ולפעמים אני ממש היסטרית. אחר כך כשהסיטואציה חולפת, אני עדיין בחרדה ובודקת כל הזמן אם לא קפץ לי על הגב אחד/ אם באמת סילקו אותו/ אם אין עוד אחד בחדר וכו'.. אחת הבעיות הקשות ביותר שיש לי - בתקופות של לחץ בחיים יש לי חלומות בעתה בהם "הם" מככבים וזה באמת הדבר שמפריע לי יותר מכל, כי מדובר בחלומות קשים מאד! סליחה על האורך, אבל אוסיף דבר אחרון, אני כן בנאדם רציונאלי שמבין ש"הם בסה"כ מפחדים ממני" וכו' אני פשוט לא מצליחה להתגבר! מה עושים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ארכנופוביה
ד''ר חיים היילפרין13/03/2008את פשוט צריכה לגשת לטיפול... פוביות כגון פחד מעכבישים שכיחות מאד וניתנות לטיפול בקלות ע"י מטפל העובד בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית בטכניקה שנקרא דסנסיטיזציה, שעיקרה חשיפה מבוקרת והדרגתית תוך הרפיה. מרכזי טיפול ייעודיים עושים שימוש במכשור להדמיית מציאות וירטואלית כדי לייעל את התהליך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)