טיפול חוזר בpaxxet

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• טיפול חוזר בpaxxet
    ורד
    08/03/2013

שלום , רציתי לברר האם טיפול חוזר בpaxxet (אחרי הפסקה של 4חודשים) נחשב טיפול "מחדש" או תקופת המתנה לשיפור במצב שונה מפעם הראשונה,היתי מטופלת במשך של שנתיים ואחרי שיפור משמאותי הפסקתי את הטיפול בגלל תופאות לוואי: עליתי במשקל 15 ק"ג והיו לי הפרעות שינה. נכון להיום אני מרגישה זוועה!!!!!!! אני כל הזמן בחרדה ,סובלת מהתקפי פניקה קשים,בנוסך נכמסתי לדיכאון עקב ה"חזרה "של המצב אני מחפסת מקום שאפשר לקבל טיפול ב CBT
    ממתינה לתגובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול חוזר בpaxxet

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול חוזר בpaxxet - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    09/03/2013

לאחר הפסקה של ארבעה חודשים את מתחילה את הטיפול התרופתי מחדש, על כל המשתמע מכך. כפי שוודאי קראת בתשובתי לשאלה קודמת, הטיפול התרופתי אינו הטיפול הראשוני המומלץ בחרדה. התרופות אמנם מקלות על התסמינים (במקרה הטוב) אך אינן מטפלות בשורש הבעיה ובגורמים לה, ומסיבה זו עלולות אף לקבע אותה ויש להן גם השפעות לוואי לא פשוטות. הטיפול המומלץ הוא טיפול פסיכולוגי (שיחתי) אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. את יכולה למצוא מטפל CBT דרך אתר איט"ה (הקלידי "איט"ה" בגוגל) או צרי איתי קשר. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו