מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול - תדירותשירה18/03/2013
ערב טוב
לפני 3 חודשים התחלתי טיפול CBT בעקבות טראומה מינית ממושכת בעברי. כתוצאה מהטראומה אני סובלת מדיכאון וחרדה.
בעתיד, כאשר ארגיש בנוח ואצור קשר של אמון עם המטפלת שלי אעבור PE (חשיפה).
הבעיה היא שמאוד קשה לי ליצור קשר של אמון וביטחון כאשר אני נפגשת עם המטפלת שלי אחת לשבוע ל 50 דקות. ההמתנה לימי חמישי (היום הקבוע שלנו) מייסרת אותי ומורטת עצבים.
לקח לי 9 שנים לאזור אומץ ולהחליט שאני צריכה ורוצה לעבור טיפול. 9 שנים של סבל ושתיקה. אני מרגישה שאני זקוקה לטיפול יותר אינטנסיבי. רוצה כבר "לשחרר" ולדבר על זה (למרות הפחד, האימה והחרדה).
מה ניתן לעשות? אני מרגישה שהחיים שלי קפאו בהמתנה למפגש השבועי. האם יש הגיון בדברי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפול - תדירות - תגובה
ד''ר חיים היילפרין20/03/2013מובן מאליו שיש הגיון בדברייך וישנן דרכים רבות להפוך את הטיפול לאינטנסיבי יותר. את יכולה להיפגש עם המטפלת שלך ליותר משעה/ פעם בשבוע (אולי בהנחה גדולה יותר, כדי לאפשר זאת כלכלית); אתן יכולות להקדיש יותר זמן לשחרר ולדבר על זה כבר עכשיו ע"ח "הטיפול הפורמאלי"; את יכולה להרחיב את מעגל יודעי הדבר אל מעבר לפסיכולוגית, לאחות או חברה טובה וכד', איתן תוכלי לדבר על זה ככל שתרצי; את יכולה "לדבר" ליומן ולכתוב את הקורות אותך בפרוטרוט (לצרכי "שחרור" בשלב זה, ללא קשר לקשת האפשרויות לשימוש בתיעוד הזה בעתיד) וכד'. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)