טיפול - תדירות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• טיפול - תדירות
    שירה
    18/03/2013

ערב טוב
    לפני 3 חודשים התחלתי טיפול CBT בעקבות טראומה מינית ממושכת בעברי. כתוצאה מהטראומה אני סובלת מדיכאון וחרדה.
    בעתיד, כאשר ארגיש בנוח ואצור קשר של אמון עם המטפלת שלי אעבור PE (חשיפה).
    הבעיה היא שמאוד קשה לי ליצור קשר של אמון וביטחון כאשר אני נפגשת עם המטפלת שלי אחת לשבוע ל 50 דקות. ההמתנה לימי חמישי (היום הקבוע שלנו) מייסרת אותי ומורטת עצבים.
    לקח לי 9 שנים לאזור אומץ ולהחליט שאני צריכה ורוצה לעבור טיפול. 9 שנים של סבל ושתיקה. אני מרגישה שאני זקוקה לטיפול יותר אינטנסיבי. רוצה כבר "לשחרר" ולדבר על זה (למרות הפחד, האימה והחרדה).
    מה ניתן לעשות? אני מרגישה שהחיים שלי קפאו בהמתנה למפגש השבועי. האם יש הגיון בדברי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול - תדירות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול - תדירות - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    20/03/2013

מובן מאליו שיש הגיון בדברייך וישנן דרכים רבות להפוך את הטיפול לאינטנסיבי יותר. את יכולה להיפגש עם המטפלת שלך ליותר משעה/ פעם בשבוע (אולי בהנחה גדולה יותר, כדי לאפשר זאת כלכלית); אתן יכולות להקדיש יותר זמן לשחרר ולדבר על זה כבר עכשיו ע"ח "הטיפול הפורמאלי"; את יכולה להרחיב את מעגל יודעי הדבר אל מעבר לפסיכולוגית, לאחות או חברה טובה וכד', איתן תוכלי לדבר על זה ככל שתרצי; את יכולה "לדבר" ליומן ולכתוב את הקורות אותך בפרוטרוט (לצרכי "שחרור" בשלב זה, ללא קשר לקשת האפשרויות לשימוש בתיעוד הזה בעתיד) וכד'. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו