רישיון נהיגה לחייל הסובל מחרדה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• רישיון נהיגה לחייל הסובל מחרדה
    א
    22/03/2013

שלום,

אני מעוניין להתחיל כעת בתהליך של הוצאת רישיון נהיגה.
    אני חייל בשרות סדיר.סובל מהפרעת חרדה,שבגללה אני מטופל בלוסטרל ואצל פסיכולוג,התרופות מנופקות לי ע"י הצבא.בעבר טופלתי על ידי רסיטל.
    היחידה שלי עברה לפני כשנה למיקור חוץ רפואי,כך שרופא המשפחה שלי הוא בקופ"ח,והוא מכיר שאני מטופל פסיכיאטרית.עם זאת,ברישומים הצבאיים אין אזכור לזה.
    הבנתי שחיילים פטורים מבדיקה רפואית שבטופס,ויכולים לצרף אישור מקצין העיר.
    האם אוכל "לעקוף" כך את הדיווח על הטיפול הפסיכיאטרי,ולהביא רק אישור מקצין העיר? או שעלי בכל מקרה לדווח על זה בסעיף "הצהרת מבקש הבדיקה",למשל?
    אציין שזה חשוב לי במיוחד,לאור העובדה שאני אמור להספיק להוציא רישיון עד סוף ספטמבר,כדי להספיק להגיש תביעה לגמלת ניידות עבור אבי,לפני שיגיע לגיל 67. כך שאני מעוניין לקצר את תהליכי ההמתנה כמה שאפשר.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רישיון נהיגה לחייל הסובל מחרדה - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    23/03/2013

אתה יכול לנסות להגיש את האישור מקצין העיר במקום אישור קופת החולים אך מצופה ממך לדווח על הפרעת החרדה והטיפול שאתה מקבל בהצהרת המבקש. עליך לדעת עם זאת שהפרעות חרדה ו/או השימוש בתרופות כמו לוסטרל שכיחים למדי וכלשעצמם אינם מהווים עילה לפסילת רישיון נהיגה כך שאי הדיווח עלול לסבך אותך יותר מאשר דיווח כן. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,ושאלה נוספת

א
    23/03/2013

האם ניתן לזרז את התהליך מול המכון הרפואי לבטיחות דרכים,לאור העובדה שאני מוגבל מאוד בזמן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,ושאלה נוספת - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    23/03/2013

יתכן, אך את זה תצטרך לבקש ישירות מהם. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו