מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רישיון נהיגה לחייל הסובל מחרדהא22/03/2013
שלום,
אני מעוניין להתחיל כעת בתהליך של הוצאת רישיון נהיגה.
אני חייל בשרות סדיר.סובל מהפרעת חרדה,שבגללה אני מטופל בלוסטרל ואצל פסיכולוג,התרופות מנופקות לי ע"י הצבא.בעבר טופלתי על ידי רסיטל.
היחידה שלי עברה לפני כשנה למיקור חוץ רפואי,כך שרופא המשפחה שלי הוא בקופ"ח,והוא מכיר שאני מטופל פסיכיאטרית.עם זאת,ברישומים הצבאיים אין אזכור לזה.
הבנתי שחיילים פטורים מבדיקה רפואית שבטופס,ויכולים לצרף אישור מקצין העיר.
האם אוכל "לעקוף" כך את הדיווח על הטיפול הפסיכיאטרי,ולהביא רק אישור מקצין העיר? או שעלי בכל מקרה לדווח על זה בסעיף "הצהרת מבקש הבדיקה",למשל?
אציין שזה חשוב לי במיוחד,לאור העובדה שאני אמור להספיק להוציא רישיון עד סוף ספטמבר,כדי להספיק להגיש תביעה לגמלת ניידות עבור אבי,לפני שיגיע לגיל 67. כך שאני מעוניין לקצר את תהליכי ההמתנה כמה שאפשר.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רישיון נהיגה לחייל הסובל מחרדה - תגובה
ד''ר חיים היילפרין23/03/2013אתה יכול לנסות להגיש את האישור מקצין העיר במקום אישור קופת החולים אך מצופה ממך לדווח על הפרעת החרדה והטיפול שאתה מקבל בהצהרת המבקש. עליך לדעת עם זאת שהפרעות חרדה ו/או השימוש בתרופות כמו לוסטרל שכיחים למדי וכלשעצמם אינם מהווים עילה לפסילת רישיון נהיגה כך שאי הדיווח עלול לסבך אותך יותר מאשר דיווח כן. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,ושאלה נוספת
א23/03/2013האם ניתן לזרז את התהליך מול המכון הרפואי לבטיחות דרכים,לאור העובדה שאני מוגבל מאוד בזמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה,ושאלה נוספת - תגובה
ד''ר חיים היילפרין23/03/2013יתכן, אך את זה תצטרך לבקש ישירות מהם. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)