שלום

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• שלום
    שמש
    10/04/2013

שלום ד"ר ,
    בדיוק לפני חודש, 10.3 התחלתי לקחת בהתייעצות פסיכיאטרית רסיטל ואלפרוקס.
    שבוע ראשון : 10מ"ג רסיטל ו0.25 מ"ג אלפרוקס (לקחתי לפעמים 0.25מ"ג פעמיים בתיעצות הפסיכיאטרית)
    שבוע שני: 10מ"ג רסיטל ואמרה לקחת לפי צורך אלפרוקס(לקחתי עד פעמיים 0.25מ"ג)
    שבוע שלישי: 20מ"ג רסיטל ולא הזכירה בכלל אלפרוקס אבל אני עדיין צריכה לקחת אותו! אז התקשרתי אליה והיא היתה בחו"ל שבועיים ובהתייעצות דודה ואבא שלי שגם לקו בחרדה הם אמרו לי להמשיך לקחת 0.25 מ"ג ביום(המשכתי לקחת בין שניים עד 3 כדורים אלפרוקס 0.25מ"ג ביום ללא בררירה)

ישוע לי כי השפעת הרסיטל הינה בין 3 ל-8 שבועות , מה יהיה עם האלפרוקס? אני באמת משתדלת שלא לקחת או לפעמים אני לוקחת רק כדור אחד ביום 0.25 ולפעמים שני כדורים ביום 0.25 ולפעמים 3 כדורים של 0.25 מ"ג ביום, ניתן לראות שאני באמת משתדלת שלא לקחת ולא ישר קופצת על המציאה מאחר והבנתי שזה ממכר וגם בגלל שאני מנסה להרגיע את עצמי.
    מהרגע שקבלתי את החרדה הרגשתי אולי 4 פעמים הרדמות של הרקה ולחי צד שמאל וקצת ימין וממש בשורשי כף הידיים הרדמות כזאת.

מה אני אמורה לעשות עם האלפרוקס ? וההרדמות היא בטח מהחרדה לא?
    התחלתי היום ליטול כדורים ומשאף נגד אלרגיה בהתיעצות אלרגולוג, האם ערבוב כל הכדורים הללו הגבירו אצלי את הנימולים ברקה ובלחי ובשורשי כפות הידיים?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    11/04/2013

זו פעם שלישית בתוך שבועיים שאת שואלת את אותן שאלות בפורום זה - אנא קראי בעיון את תשובותיי המפורטות למטה, וחשוב מזה, התחילי לפעול על פי הצעותיי (כמו, "הטיפול המומלץ הוא טיפול פסיכולוגי (שיחתי) אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. מובן שפסיכולוג שמכיר אותך היטב היה יכול גם לענות על שאלותייך ולהנחות אותך בדיוק רב הרבה יותר".) בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו