מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחד מהצבארנטגן - לייזר24/04/2013
יש לי חדרה לגבי הגוף שלי אני לא מוכן שאנשים יסתכלו עלי בלי בגדים
מעל 10 שנים שאני לא הולך לים, לא שם כפכפים
לא הולך עם חולצות קצרות אלא אם כן אז זה לפחות 2 חולצות עלי
לא הולך עם מכנסיים קצרים
אני מפוחד מהמקלחות המשותפות בצבא, אני לא יודע איך להתחמק מזה
אני לא יודע למי לפנות אני מבקש עזרה
אני לא אהיה מסוגל להתגייס בידיעה שאין לי פיתרון לזה
איך אני מוציא אישור בצבא להתקלח אחרי שהשעת ת"ש נגמרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא מבין, למה לא עונים?
רנטגן - לייזר25/04/2013אני לא מבין, למה לא עונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני לא מבין, למה לא עונים? - תגובה
ד''ר אודי אורן25/04/2013שלום רב,
בקריאה הראשונה שלך (הרבה לפני הגיוס) אני ממליץ לך לשתף את המאבחנת בדאגה זו.
חשוב שתדע כי אם תשתף אותה עשוי/עלול הדבר להשפיע על האפשרות שתגוייס ועל שיבוצך במקרה שתגוייס.
אפשרות אחרת היא שתפנה לטיפול פסיכולוגי ממוקד בחרדות כמו CBT או EMDR.
לטיפולים אלו יש סיכוי סביר לעזור לך להתגבר על הקושי שאתה מתאר.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אני יכול להגיע למאבחנת?
רנטגן - לייזר26/04/2013מה הדרגה של מאבחנות בצבא? איך אני אדע למי להגיע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איך אני יכול להגיע למאבחנת? - תגובה
ד''ר חיים היילפרין27/04/2013מאבחנות הן חיילות חוגרות (בד"כ בדרגות רב"ט או סמל) אך הדרגה אינה משנה דבר לדידך. אינך צריך גם לדאוג כיצד תדע להגיע אליהן - כל המלש"בים (מועמדים לגיוס) עוברים ראיון עם מאבחנת כך שתפגוש במאבחנת כבר בהתייצבותך הראשונה בלשכת הגיוס אם תרצה או לא תרצה... בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל כבר עברתי את הצו הראשון
מתוסכל27/04/2013ונשארו לי חודשיים לפני גיוס
אבל כבר עברתי את הצו הראשון - תגובה
ד''ר חיים היילפרין29/04/2013מדבריך לא ברור מה קרה בהתייצבויות הקודמות בלשכת הגיוס - האם תיארת בפני המאבחנת את כל הסיפור (אם עשית כן, היא כבר הייתה חייבת מזמן לזמן אותך לפגישה עם קב"ן וכו'), האם אתה מטופל ע"י פסיכולוג אזרחי ועוד. עצתי לך היא לפנות לפסיכולוג שלך (אם אתה מטופל) כדי שיכתוב לך מכתב קצר שבו הוא מפרט את כל הנ"ל וממליץ על ההקלות המתבקשות. אם אינך בטיפול צור איתי קשר ואסייע לך בזה. בהצלחה!
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)