תתנו לי עצה בבקשה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• תתנו לי עצה בבקשה
    מירי
    25/04/2013

אני אצל פסיכיאטרית שנקראית ד"ר ליטביניוק במרפאה שלי מסרבים לתת לי לעבור והיא מתעללת בי בכל דרך אפשרית, יורדת על איך שאני נראית, קוראת לי טיפשה, מבטיחה לי שאני לא אצליח בחיים ושאין לי טעם לעשות תואר, וצחקה עליי לאחר שבעלי לשעבר שבר לי את הרגל ואמרה לי שהיא הרי מכירה אותי ויודעת שאני מתגרה באנשים ושזה לא כאילו הוא אנס אותי או משהו.
    מאז שאני הולכת אליה מצבי הנפשי התדרדר קשות, לא מחליפים לי אותה, בכלל תיזהרו מראש לאיזה פסיכיאטר אתם הולכים כי לא מחליפים פסיכיאטר בקלות.

התחננתי בפניה שוב ושוב שתהיה עדינה וניסיתי להתפייס איתה, אבל לא היה עם מי לדבר.

עכשיו אני מאוד פוחדת מהתור הבא שלי, פוחדת מהחמרה נוספת בדיכאון שלי, אני מאוד נפגעת ממנה. אחרי כל פגישה מצבי מחמיר יותר ויותר מהלחץ ומהייאוש שהיא גורמת לי. כל פגישה נוספת הפחד שאפגע בעצמי גדול יותר. אני מפחדת שאני אנסה לעשות משהו אם אצטרך ללכת אליה אפילו פעם אחת נוספת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תתנו לי עצה בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תתנו לי עצה בבקשה - תגובה

ד''ר אודי אורן
    25/04/2013

שלום רב,
    אני ממליץ לך לפנות למנהל המרפאה ולבקש העברה למטפל אחר.
    האלימות שאת מתארת מצדיקה פניה למשטרה ולמחלקת הרווחה של העיר שבה את מתגוררת.
    בהצלחה
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו