גמילה קשה ביותר

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• גמילה קשה ביותר
    מולי
    26/04/2013

עשיתי גמילה איטית והדרגתית מאפקסור אחרי שהכדור לא הפשיע עליי כלל. והיום כבר חודש אחרי שהפסקתי לגמרי. אבל עדיין יש התקפי חרדה ודכאון כתוצאה מהגמילה. ואני לא יודע מה לעשות אני מחכה שהגוף שלי יתרגל לכך שהוא לא לוקח את התרופה. אבל כבר חודש אחרי שהפסקתי אני עדיין מרגיש שאני לא יכול בלי התרופה למרות שהיא לא עזרה לי בכלל. היה עדיף אם לא הייתי מתחיל איתה בכלל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה קשה ביותר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה קשה ביותר - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    27/04/2013

אני מניח שהתחלת לקחת את האפקסור בגלל תסמיני חרדה ודיכאון ומאחר והכדור לא השפיע עליך כלל, לא ברור לי מדוע אתה משייך את תסמיני החרדה והדיכאון דווקא לגמילה. מכל מקום, אתה צודק שהיה עדיף אם לא היית מתחיל בכלל עם התרופה - הטיפול התרופתי אינו הטיפול הראשוני המומלץ בחרדה ודיכאון. התרופות אמנם מקלות על התסמינים (במקרה הטוב) אך אינן מטפלות בשורש הבעיה ובגורמים לה, ומסיבה זו עלולות אף לקבע אותה ויש להן גם השפעות לוואי לא פשוטות. הטיפול המומלץ הוא טיפול פסיכולוגי (שיחתי) אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדה ודיכאון בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית ואשמח לסייע לך בזה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו