מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביתי בת 18 מתלוננת יום יום על כאבירותי29/04/2013
ראש ,זימזום באוזן, חוסר פוקוס בעיניים ורגישות לאור,צוואר תפוס
ולסתות קפוצות ומחשבות היפוכונדריות טורדניות.
יש שם לתופעה הזו?
אני חוששת שזה פסיכולוגי ונאלץ למכר אותה לתרופות עם תופעות לוואי...
אודה להדרכתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביתי בת 18 מתלוננת יום יום על כאבי - תגובה
ד''ר אודי אורן01/05/2013לרותי שלום,
ראשית אני ממליץ כי ביתך תראה את רופא המשפחה כדי לוודא כי אין לה בעיה רפואית.
בהנחה (כך אני מקווה) שהיא בריאה פיזית, סביר להניח שמדובר בתופעת חרדה. הטיפול בתופעות מסוג זה אינו חייב להיות תרופתי.
קיימות מספר גישות טיפוליות יעילות לטיפול בחרדה. הבולטות הן CBT ו-EMDR.
תוכלי למצוא מטפלי CBT באתר אי"טה ומטפלי EMDR דרך אתר המרכז הישראלי ל-EMDR.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרותי שלום !
תודה רבה !!04/05/2013היי רותי,
אני בן 18 ואני מרגיש דברים דומים מאוד,
הייתה לי תאונה לי שנה וחצי. ומאז אני מרגיש עם צוואר תפוס, חוסר מיקוד בעיניים, לסת תפוסה עם קליקים כאלה, אזניים סתומות, וכל הזמן אני מחפש בפורומים פתרון לבעיה שלי.
מקווה שתמצאו פתרון !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רותי שלום ! - תגובה
ד''ר אודי אורן04/05/2013שלום,
במקום לחפש בפורומים, (בהנחה שכבר עשית את כל הבדיקות המתאימות לשלילת פגיעה פיזית), אני ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי ממוקד.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)