מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדות ומחשבות טורדניותעדן01/05/2013
היי ,אני בת 16 ומאז שאני זוכרת את עצמי אני חווה התקפי חרדה. שאלות קיומיות כמו -מי אני?למה אני זו דווקא אני?מה מקומי בעולם?מה הוא העולם ומה משמעות החיים הופכות לטורדניות ומשבשות את שגרת חיי. אני ממעטת לצאת מהבית,לבלות עם חברים ומיום ליום הקושי ללכת לבית הספר נהיה רב יותר. בכל פעם שאני באה לצאת ,אני חוזרת הביתה מחשש שאשתגע בציבור או יקרה לי משהו רע, ונותנת לחרדה ולדופק הלב המהיר להשתלט עליי.בעוד שנתיים אני מיועדת לסיים את הלימודים ולהתגייס,משמע להתחיל את החיים.הפחד מהחיים וממה שמצפה לי מגביר את חרדתי .אני מפחדת פן לא אוכל להסתדר או להתקדם בשל החרדות והמחשבות הללו.כשהייתי קטנה ניחמתי את עצמי בכך שכשאגדל הכל ייעלם,וכעת אני גדולה אולם החרדות רק מתגברות .אני מסתכלת על משפחתי ומרגישה שמשהו לא בסדר איתי,משהו שגוי ושונה. אני תלמידה מצטיינת,חרוצה ,מקובלת ולרוב נורא עצמאית ,אולם החרדות והמחשבות מתסכלות אותי ומורידות את המוטיבציה.אני מטופלת אצל פסיכולוגית מזה כמעט שנה,אולם בטיפול אין מצליחה אני לפתוח איתה את הנושא,ולכן הוא לא ממש עוזר לי.מה עליי לעשותאשמח לקבלת תשובה ומתן עזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חרדות ומחשבות טורדניות - תגובה
ד''ר אודי אורן07/05/2013לעדן שלום,
לאורך קריאת דברייך אמרתי לעצמי: היא זקוקה לטיפול.
בסוף גיליתי שאת בטיפול כבר שנה.
אנא דברי עם המטפלת שלך, ספרי לה על תחושתייך לגבי מצבך ומצב הטיפול, ובקשי ממנה את חוות דעתה לגבי הטיפול.
שנה של טיפול זה הרבה זמן וחשוב שהיא תתן לך הסבר לגבי מה לפי דעתה קורה בו. תבררי איתה איך היא רואה את ההמשך והאם היא מתכננת להמשיך באותה דרך או לנסות משהו אחר.
אני ממליץ כי תשתפי את הורייך בהתלבטות שלך.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)