חרדות ומחשבות טורדניות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדות ומחשבות טורדניות
    עדן
    01/05/2013

היי ,אני בת 16 ומאז שאני זוכרת את עצמי אני חווה התקפי חרדה. שאלות קיומיות כמו -מי אני?למה אני זו דווקא אני?מה מקומי בעולם?מה הוא העולם ומה משמעות החיים הופכות לטורדניות ומשבשות את שגרת חיי. אני ממעטת לצאת מהבית,לבלות עם חברים ומיום ליום הקושי ללכת לבית הספר נהיה רב יותר. בכל פעם שאני באה לצאת ,אני חוזרת הביתה מחשש שאשתגע בציבור או יקרה לי משהו רע, ונותנת לחרדה ולדופק הלב המהיר להשתלט עליי.בעוד שנתיים אני מיועדת לסיים את הלימודים ולהתגייס,משמע להתחיל את החיים.הפחד מהחיים וממה שמצפה לי מגביר את חרדתי .אני מפחדת פן לא אוכל להסתדר או להתקדם בשל החרדות והמחשבות הללו.כשהייתי קטנה ניחמתי את עצמי בכך שכשאגדל הכל ייעלם,וכעת אני גדולה אולם החרדות רק מתגברות .אני מסתכלת על משפחתי ומרגישה שמשהו לא בסדר איתי,משהו שגוי ושונה. אני תלמידה מצטיינת,חרוצה ,מקובלת ולרוב נורא עצמאית ,אולם החרדות והמחשבות מתסכלות אותי ומורידות את המוטיבציה.אני מטופלת אצל פסיכולוגית מזה כמעט שנה,אולם בטיפול אין מצליחה אני לפתוח איתה את הנושא,ולכן הוא לא ממש עוזר לי.מה עליי לעשותאשמח לקבלת תשובה ומתן עזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות ומחשבות טורדניות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות ומחשבות טורדניות - תגובה

ד''ר אודי אורן
    07/05/2013

לעדן שלום,
    לאורך קריאת דברייך אמרתי לעצמי: היא זקוקה לטיפול.
    בסוף גיליתי שאת בטיפול כבר שנה.
    אנא דברי עם המטפלת שלך, ספרי לה על תחושתייך לגבי מצבך ומצב הטיפול, ובקשי ממנה את חוות דעתה לגבי הטיפול.
    שנה של טיפול זה הרבה זמן וחשוב שהיא תתן לך הסבר לגבי מה לפי דעתה קורה בו. תבררי איתה איך היא רואה את ההמשך והאם היא מתכננת להמשיך באותה דרך או לנסות משהו אחר.
    אני ממליץ כי תשתפי את הורייך בהתלבטות שלך.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו