מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יודעתלילך12/05/2013
שלום
אני בת 52 בריאה בדרך כלל. לפני 7 שנים התחיל לי לחץ בחזה על השד השמאלי כאילו קשרו לי את השד באיזה חגורה עיקצוצים עד לפיטמה ודופק חזק שלא מפסיק לי כל היום . עד היום עברתי את כל הבדיקות ולא מצאו שום דבר דם, קרדיולוגיה, שד, אורטופדים, רפואה אלטרנטיבית פוינט טריגר כירופרקטיקה אסטיופיה רק ביזבו כסף וכל אחד מוכר לי סיפור אחר . השריר תפוס , חוליות , צואר , אני מיואשת לא חיה . כל היום שורף לי על השד השמאלי לוחץ לי כאילו החזיה לוחצת לי דופק חזק ומורגש כל היום לא מאוזנת בילבול
רציתי לישאול אם יש מצב שזה חרדה? שכן ממה שאני יודעת חרדה זה בהתקף לא כל היום כמו שאני מתארת . בבקשה עזרה אני מתהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא יודעת - תגובה
ד''ר חיים היילפרין13/05/2013כאשר רופאים לא מוצאים כל סיבה פיזיולוגית לתופעות כמו זו ממנה את סובלת, הם נוטים לייחס אותן לסיבות נפשיות (בד"כ חרדה). לחרדה עשויים להיות ביטויים רבים ושונים מעבר להתקף חרדה - שיתוק, כאבים, תופעות פיזיולוגיות המחקות בדיוק נמרץ מצבים רפואיים מוכרים וכיו"ב - כך שהתמונה שאת מתארת עשויה ליפול תחת הכותרת הכוללת הזו. לגופו של עניין, קשה מאד לקבוע מהתיאור שמסרת אם אכן מדובר בחרדה - אוכל לומר זאת במידה רבה יותר של ביטחון רק לאחר ראיון קליני ואנמנזה מפורטת. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)