מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי חרדהשי20/05/2013
שלום,
אני בחורה פחדנית וחרדתית באופן כללי(חוויתי בעבר מספר התקפי חרדה וטופלתי בביו פידבק). כל דבר קטן נוטה להבהיל אותי ואני מאלה שלוקחים קשה. מזה 4 חודשים אני סובלת מבעיות רפואיות בגב, שרירים מכווצים הממשיכים להתכווץ כל פעם מחדש ולהם התווספה תחושה מוזרה ברגליים בשתיהן באופן אחיד. אני לוקחת את המצב הזה באופן קשה כי טרם לכך הייתי בחורה שעושה המון וכעת זה די משתק אותי ואי הידיעה מלחיצה אותי בפרט שזה גם לא עובר ואני פוחדת שעדין לא מוצאים את הסיבה לבעיה עם זאת אני מנסה לעשות דברים שיעודדו אותי למרות החולשה והכאבים.
השאלה שאני רוצה לשאול הינה שלצד התחושות ברגליים שנמצאות כל הזמן בתקופה האחרונה הופיעו אותן תחושות לאורך שתי הידיים זה קיים הן בבוקר והן בערב כל הזמן כמו חולשה כזו אני מרגישה שהגוף שלי במתח ורציתי לדעת אם החרדה והסטרס הם אלה שיכולים להיות הגורם לכך כלומר שאדם שנמצא במתח ירגיש תחושות כאלו בידיים וברגליים כל הזמן.. מודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לגבי חרדה - תגובה
ד''ר חיים היילפרין21/05/2013התסמינים שאת מתארת עשויים בהחלט להיות ביטוי של מתח וחרדה (בהעדר ממצא רפואי המסביר את התופעה). מסיבה זו כדאי לך לפנות בכל מקרה למספר שיחות עם פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)