מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה?חרדה31/05/2013
אשמח להתייעץ איתכם.
ראשית:אני סובל מOCD מזה שנים ומטופל בפריזמה כבר שנה וחצי.יש טקסים רבים וחרדות רבות.
בתקופה האחרונה אני סובל ממשהו שקשור למחשבות אך אינני יודע לאן לשייך אותו.
אני שם לב כל הזמן לנשימה ולרפלקס הזה וכן לרפלקסים אחרים(מצמוץ,בליעה וכו') וזה גורם לי להרגיש שהרפלקס איננו עובד,כך שאני מרגיש שאני כל הזמן נושם בצורה מאולצת ביותר.אני מרגיש שאם אני לא אכריח את עצמי לנשום אני פשוט לא אנשום.מכיוון שאינני יודע מה ההגדרה של הדבר הזה,אני ממשיך לעסוק בזה והדבר הפך לבאמת בלתי נסבל.
אני ישן טוב.מבחינה בריאותית הכל בסדר.אני מנסה כל הזמן להיזכר בתקופות לפני שזה התחיל(כי הרי הרבה פעמים אנו בתור בני אדם שמים לב לנשימה ובכל זאת זה לא מפריע),אך ללא הועיל.הדבר שהכי ישמח אותי עכשיו זה פשוט להחזיר את הרפלקס הזה בתור רפלקס ולהפסיק לעסוק בו כל היום!!!!
בנוסף - האם אני יכול למות מזה?או שאין סיכוי שאני אמות מהדבר הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חרדה? - תגובה
ד''ר אודי אורן02/06/2013שלום,
אין סיכוי שתמות מזה!
אתה סובל מ-OCD ואולי מעוד תסמיני חרדה שונים.
ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי ממוקד בחרדה כמו CBT או EMDR.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)