מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך חיים עם זה ....טריגראני14/06/2013
בטיפול כבר 4 שנים במהלך הטיפול הבנתי שאני סובלת מדיסוציאציות על קו הרצף...ובשביל החיבור בן כל חלקיי אני צריכה לקבל את כולם .
אתמול במהלך התקף זעם הכאתי את עצמי עם מקל על הידיים והראש כשאני צועקת לעצמי תמותי כשכל הזמן הזה אני כאילו משקיפה מבחוץ ......לא יכולה יותר לחיות ככה .
נמאס לי לא לדעת מי אני ?נמאס לי שקטעים שלמים מחיי בעקבות הטראומה אני לא זוכרת בכלל רק יודעת שהיו ....נמאס לי מהניתוקים נמאס לי מהפיצוליים איך חיים עם זה...
לפני זה היו לי חיים שלמים בתרדמת והם היו יותר פשוטים הייתי סתם דפוקה שלא מצליחה בחיים עכשיו אני יודעת למה וזה לא עושה את זה טוב יותר .
רע לי כל כך ואני לא מוצאת מנוחה לנפש האם יש מזור פרט לכדורים להקל מעט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איך חיים עם זה ....טריגר - תגובה
ד''ר חיים היילפרין15/06/2013מתשובתך לא ברור לי האם הטיפול בו את נמצאת מזה 4 שנים הוא (רק) פסיכיאטרי/תרופתי או פסיכולוגי/שיחתי. ה"מזור פרט לכדורים" שאת מבקשת הוא אכן טיפול פסיכולוגי תומך, ואם את נמצאת בטיפול, העלי את הנושא בשיחתך עם המטפל/ת; אם אינך, שלבי טיפול שכזה במקביל לכדורים. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מטופלת בשיחות
אני15/06/2013עקב גילוי עריות . במהלך הטיפול הבנו שיש לי פיצוליים .
אחרי התקף הזעם האחרון האמת שחשבתי אולי להעזר גם בכדורים למרות שאני לא כל כך רוצה .
מעדיפה למצוא כלים אם יש להתמודד עם ההתקפים האחרון היה לפני חודשיים . בשאר הזמן אני מתפקד תיפקוד מלא +
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני מטופלת בשיחות - תגובה
ד''ר חיים היילפרין15/06/2013אם הצלחת להגיע עד הלום ללא טיפול תרופתי, מה טוב, ועדיף שלא תתחילי עם זה כעת ובכלל (תרופות עשויות אמנם להפחית מהמצוקה שלך (במקרה הטוב) אך לא יסייעו לך לטפל בשורש הבעיה ובגורמים לה, ומסיבה זו עלולות אף לקבע אותה ויש להן גם השפעות לוואי לא פשוטות). אני מקווה שתוכלי למצוא "מנוחה לנפש" בטיפול הנפשי שאת מקבלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה
אני15/06/2013זה מה שחשבתי לא רציתי לסמם את הרגשות גם אם הם קשים .
האמת שההתקף שלשום היה קשה כי לקח לי שעות לאסוף את עצמי לתיפקוד מלא , רגילה לאסוף את עצמי יותר מהר .
שוב המון תודה על התשובות המהירות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)