איך חיים עם זה ....טריגר

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• איך חיים עם זה ....טריגר
    אני
    14/06/2013

בטיפול כבר 4 שנים במהלך הטיפול הבנתי שאני סובלת מדיסוציאציות על קו הרצף...ובשביל החיבור בן כל חלקיי אני צריכה לקבל את כולם .

אתמול במהלך התקף זעם הכאתי את עצמי עם מקל על הידיים והראש כשאני צועקת לעצמי תמותי כשכל הזמן הזה אני כאילו משקיפה מבחוץ ......לא יכולה יותר לחיות ככה .

נמאס לי לא לדעת מי אני ?נמאס לי שקטעים שלמים מחיי בעקבות הטראומה אני לא זוכרת בכלל רק יודעת שהיו ....נמאס לי מהניתוקים נמאס לי מהפיצוליים איך חיים עם זה...

לפני זה היו לי חיים שלמים בתרדמת והם היו יותר פשוטים הייתי סתם דפוקה שלא מצליחה בחיים עכשיו אני יודעת למה וזה לא עושה את זה טוב יותר .

רע לי כל כך ואני לא מוצאת מנוחה לנפש האם יש מזור פרט לכדורים להקל מעט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך חיים עם זה ....טריגר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך חיים עם זה ....טריגר - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    15/06/2013

מתשובתך לא ברור לי האם הטיפול בו את נמצאת מזה 4 שנים הוא (רק) פסיכיאטרי/תרופתי או פסיכולוגי/שיחתי. ה"מזור פרט לכדורים" שאת מבקשת הוא אכן טיפול פסיכולוגי תומך, ואם את נמצאת בטיפול, העלי את הנושא בשיחתך עם המטפל/ת; אם אינך, שלבי טיפול שכזה במקביל לכדורים. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מטופלת בשיחות

אני
    15/06/2013

עקב גילוי עריות . במהלך הטיפול הבנו שיש לי פיצוליים .
    אחרי התקף הזעם האחרון האמת שחשבתי אולי להעזר גם בכדורים למרות שאני לא כל כך רוצה .

מעדיפה למצוא כלים אם יש להתמודד עם ההתקפים האחרון היה לפני חודשיים . בשאר הזמן אני מתפקד תיפקוד מלא +

המון תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מטופלת בשיחות - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    15/06/2013

אם הצלחת להגיע עד הלום ללא טיפול תרופתי, מה טוב, ועדיף שלא תתחילי עם זה כעת ובכלל (תרופות עשויות אמנם להפחית מהמצוקה שלך (במקרה הטוב) אך לא יסייעו לך לטפל בשורש הבעיה ובגורמים לה, ומסיבה זו עלולות אף לקבע אותה ויש להן גם השפעות לוואי לא פשוטות). אני מקווה שתוכלי למצוא "מנוחה לנפש" בטיפול הנפשי שאת מקבלת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה

אני
    15/06/2013

זה מה שחשבתי לא רציתי לסמם את הרגשות גם אם הם קשים .

האמת שההתקף שלשום היה קשה כי לקח לי שעות לאסוף את עצמי לתיפקוד מלא , רגילה לאסוף את עצמי יותר מהר .

שוב המון תודה על התשובות המהירות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו